A KÉPVISELŐTESTÜLET ELFOGADTA A KAPITÁNYI BESZÁMOLÓT

A Veszprém Város Önkormányzata előtt számolt be a városi rendőrkapitányság 2022. évi tevékenységéről Rausz István rendőr ezredes, rendőrkapitány.

Rausz István rendőr ezredes, kapitányságvezető Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselőtestülete előtt számolt be a kapitányság 2022. évi tevékenységéről 2023. április 27-én. Az ülésen ismertette a város bűnügyi és közbiztonsági helyzetét, a jellemző tendenciákat, az elvégzett szakmai munkát és az ezáltal elért eredményeket. Külön kiemelte az együttműködés fontosságát az önkormányzattal, annak közbiztonsági és bűnmegelőzési bizottságával, a polgárőrséggel és a közterület-felügyelet munkatársaival.

Ezt követően Anda György rendőr ezredes, a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese ismertette a főkapitányság előtt álló feladatokat, megköszönte az önkormányzat együttműködését, valamint a kapitányság részére nyújtott támogatását.
A tájékoztató után Rausz István rendőr ezredes válaszolt a képviselők által feltett – elsősorban a közlekedésrendészetet és a közterületek biztonságát érintő – kérdésekre.

A beszámolót elfogadó határozatát a képviselő-testület a Veszprémi Rendőrkapitányság munkájának megköszönésével egészítette ki. Ezt követően a képviselő-testület jelenlévő 18 tagja 17 igen szavazattal és 1 tartózkodással fogadta el a kapitányság 2022. évi beszámolóját.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.