2024. július hónap bejegyzései

KIFOSZTOTTA A PADON ALVÓT

A veszprémi rendőrök elfogták az 52 éves helyi férfit. Egy szentkirályszabadjai lakos tett bejelentést a rendőrségre 2024. július 13-án délelőtt, mert ellopták tőle a mobiltelefonját, amikor Veszprém belvárosában egy padon aludt. Álmából egy ismeretlen személy keltette fel, aki fölé hajolva … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hírlevél – 2024. július

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!

EL IS UTAZOTT A MEGRENDELT ALKATRÉSZÉRT

A sértett 200 ezer forintot utalt át előre a csalónak. Egy 36 éves, Veszprém környéki faluban élő férfi azért tett feljelentést a rendőrségen, mert egy bontásból ritkán elérhető autóalkatrész adásvétele során károsította meg egy csaló. A sértett egy közösségi portál … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

MILLIÓKAT UTALTATOTT ÁT A CSALÓ A SÉRTETTEL

Azt állította, hogy „védett számlára” kell áttenni a megtakarított pénztét. Egy 62 éves veszprémi lakost 2024. július 13-án délután egy magát banki ügyintézőnek kiadó férfi azzal a történettel hívta fel, hogy a folyószámláján veszélyben van a pénze. A segítő szándékot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ELTILTOTTÁK ŐKET A VEZETÉSTŐL, MÉGIS VOLÁN MÖGÉ ÜLTEK

Egy nap alatt két eltiltott sofőrt szűrtek ki a rendőrök Veszprémben, büntetőeljárás indult ellenük. Az egyenruhások 2024. július 9-én reggel Veszprémben állítottak meg egy autót, és ellenőrizték a vezetőjét. Megállapították, hogy a férfit egy korábbi ittas vezetés miatt a Veszprémi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!