2024. április hónap bejegyzései

KIHALLGATTÁK A SAJTTOLVAJOKAT

Ruhájukban, táskáikban és csomagjaikban csempészték ki munkahelyükről a tejtermékeket az alkalmazottak. Egy veszprémi tejüzem munkavállalóit szállító kisbuszokat állítottak meg 2024. április 24-én hajnalban a rendőrök, és igazoltatták az utasokat. Az egyenruhások mind a hat fő ruházatát és csomagját átvizsgálták, sajtokat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

RENDŐRKÉZEN A BETÖRŐ

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 49 éves budapesti férfit, és kezdeményezték a letartóztatását. Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. A 49 éves férfi 2024. április 23-án betört egy veszprémi lakásba, és több mint százezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrnap Ajkán

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

CSATLAKOZZ TE IS!

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM A GYANÚ

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását. Egy 2024 februárárjában kábítószer birtoklása miatt elrendelt nyomozás szálai Győr-Moson Sopron vármegyéig vezették a veszprémi nyomozókat, és kézre kerítették a drogterjesztőt. A rendőrök április 17-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!