Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

A láthatóság életet menthet

Rövid időn belül egy kerékpáros és egy gyalogos halt meg közlekedési balesetben Veszprém megyében. Mindkét baleset sötétben történt, és egyik áldozat sem volt jól látható. Az elmúlt öt napban két olyan halálos közlekedési baleset történt Veszprém megyében, melynek során kivilágítatlan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Light Friday Veszprém megyében

A rendőrök öt helyszínen várják az érdeklődőket pénteken. A Látni és látszani 2019 elnevezésű kampány keretében a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság az alábbi öt helyszínen várja az érdeklődőket a Light Friday közlekedésbiztonsági rendezvényen: Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky u. 2.), … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Látni és látszani akció Veszprémben

A rendőrök a láthatóság fontosságára és a biztonságos közlekedésre hívták fel a figyelmet az országos közlekedésbiztonsági kampány keretében. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a balesetek megelőzéséért a Látni és látszani kampány keretében hívták fel a figyelmet a láthatóság kiemelt szerepére 2019. november … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Őszi-téli átállás Veszprémben

A járművek műszaki állapotát vizsgálták a rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai fokozott ellenőrzést tartottak Gyulafirátót belterületén 2019. november 19-én délelőtt. Ennek célja azoknak az alkatrészeknek, kiegészítőknek a vizsgálata volt, amelyek elhanyagolása ugyan nem feltétlenül minősül szabálysértésnek, azonban a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Őszi közlekedés: legyenek körültekintőek!

A megváltozott időjárási- és útviszonyok miatt fokozott veszélyhelyzettel kell számolniuk a járművezetőknek. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsokkal segíti a közlekedőket. Az ősz beköszöntével rövidülnek a nappalok és a párás, ködös, esős idő megnehezíti a közlekedést. A járművezetők számára fontos feladat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!