Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

Közlekedésbiztonsági nap a tótvázsonyi óvodában

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 22-én délelőtt tartottak játékos foglalkozást az intézményben. A Tótvázsonyi Hajnal Óvodában megtartott interaktív rendezvényen a gyerekek játékos formában ismerhették meg a közlekedési szabályokat, valamint óvodai jelükkel és ujjlenyomatukkal ellátott „igazolványt” vehettek át. A program … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Figyelemmel, körültekintéssel a vasúti átjáróknál

A balesetek megelőzésére és a szabályok betartására hívják fel a figyelmet a rendőrök. Ismét tilos jelzést mutatott a vasúti fénysorompó, melyben személygépkocsi ütközött vonattal. A Tapolcai Rendőrkapitányság illetékességi területén idén már a második alkalommal történt közlekedési baleset vasúti átjáróban. Veszprém … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Biztonság Hete Veszprémben

A Biztonság Hete alkalmából 2021. szeptember 24-én a Veszprémi Rendőrkapitányág munkatársa a Padányi Katolikus Iskola harmadik osztályosait kereste fel közlekedésbiztonsági órával. Az előadáson a diákokkal közösen megbeszélték az éleslátás és széles látás fontosságát, amit a pulóvercsuklya felvételével prezentáltak. Átismételték a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonság a Mobilitás héten Veszprémben

Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az Európai Mobilitási Hét alkalmából 2021. szeptember 16-án 9 óra és 12 óra közötti időben várták az érdeklődőket a megyeszékhely sétálóutcáján. A programra látogató közel 150 óvodás korú gyermeket rendőrautó, rendőrmotor várt, amiket nagy lelkesedéssel vettek birtokba. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Készen áll autója a téli útviszonyokra?

A téli közlekedés is veszélyekkel jár: a rossz látási körülmények, a csúszós, nedves utak miatt változtatni kell a nyáron rutinná vált vezetési technikán. Fogadja meg a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának ajánlásait a biztonságos téli közlekedéshez. A téli hideg beálltával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!