Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

KÖZLEKEDÉSI FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A BALESETEK MEGELŐZÉSÉÉRT

Drónt is bevetettek a veszprémi rendőrök azon az egész napos fokozott közúti ellenőrzésen, amelynek elsődleges célja a balesetek megelőzése, a közlekedési szabályokat megszegő járművezetők kiszűrése volt. A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. január 13-án a településre vezető főbb útszakaszokon, valamint a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Vigyázzatok a vadakra! – Alig egy perc különbséggel két baleset is történt csütörtök este Veszprém megyében

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket az egyre sűrűbb vadbalesetekre, most aztán nagyon kell figyelni! Alig egy perc különbséggel két baleset is történt 2022. november 10-én hajnalban Veszprém megye útjain. A Balatonfüzfőről Litér irányába közlekedő személygépkocsi elé egy vaddisznó, míg az Ajka … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Látni és látszani a ködben, sötétben

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 26-án, a Nemesvámosra vezető kerékpárút 77-es számú főúton átvezető szakaszán állították meg a kerékpárosokat és a gyalogosokat. Az egyenruhások felhívták a közlekedők figyelmét a látni és látszani elv fontosságára. Ősszel a ködös, csapadékos idő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

TÖBB MINT 1400 AUTÓVEZETŐ FÚJTA MEG A SZONDÁT VESZPRÉM MEGYÉBEN

Egy hazai sörgyártó cég közreműködésével tartott a rendőrség közlekedésrendészeti akciót a forgalmasabb útszakaszokon. A nyári idegenforgalmi szezonban is fokozott figyelmet fordít a rendőrség az ittas járművezetők kiszűrésére. Ezért a rendőrök az egyik hazai sörgyártó cég együttműködésével 2022. augusztus 19-én a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonsági nap a tótvázsonyi óvodában

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. április 22-én délelőtt tartottak játékos foglalkozást az intézményben. A Tótvázsonyi Hajnal Óvodában megtartott interaktív rendezvényen a gyerekek játékos formában ismerhették meg a közlekedési szabályokat, valamint óvodai jelükkel és ujjlenyomatukkal ellátott „igazolványt” vehettek át. A program … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!