Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

Zebra terv a gyalogosok védelméért

Az országos baleset-megelőzési kampány keretében segítették a gyalogosforgalmat a rendőrök Veszprém megyében. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága Zebra terv elnevezésű baleset-megelőzési kampányt hirdetett 2020. május 11-e és 14-e között. A kampányhoz Veszprém megye is csatlakozott, ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Figyeljünk a gyalogosokra! – a balesetek megelőzése közös érdek

Az országos baleset-megelőzési kampányt Veszprém megyében is megszervezik. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2020. május 12-e és 14-e között Zebra terv elnevezéssel baleset-megelőzési kampányt hirdet. Az akció célja, hogy a közlekedés legvédtelenebb résztvevőire, a gyalogosokra hívja fel a figyelmet. Az őket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Zebrán, járdán biciklivel? – néhány szó a szabályos kerékpáros közlekedésről

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsai a biztonságos közlekedés érdekében. Az április meghozta a várva várt felmelegedést, így sokaknak jó megoldás lehet, ha a munkába járást, napi bevásárlást kerékpárral oldják meg. A télen is biciklivel közlekedőkhöz most csatlakozhatnak azok, akik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Visszatérően jelentkeznek a tolatással összefüggő koccanások Veszprémben

Tudatosabb hozzáállással és nagyobb körültekintéssel megelőzhetők a balesetek. Két nagyáruház parkolójában is történt baleset 2020. április 22-én Veszprémben. Mindkét esetben tolató autók ütköztek. E két koccanást megelőzően is már jellemzővé váltak a megyeszékhelyen a tolató sofőrök által okozott anyagi káros … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

A láthatóság életet menthet

Rövid időn belül egy kerékpáros és egy gyalogos halt meg közlekedési balesetben Veszprém megyében. Mindkét baleset sötétben történt, és egyik áldozat sem volt jól látható. Az elmúlt öt napban két olyan halálos közlekedési baleset történt Veszprém megyében, melynek során kivilágítatlan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!