Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

Biztonság Hete Veszprémben

A Biztonság Hete alkalmából 2021. szeptember 24-én a Veszprémi Rendőrkapitányág munkatársa a Padányi Katolikus Iskola harmadik osztályosait kereste fel közlekedésbiztonsági órával. Az előadáson a diákokkal közösen megbeszélték az éleslátás és széles látás fontosságát, amit a pulóvercsuklya felvételével prezentáltak. Átismételték a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Közlekedésbiztonság a Mobilitás héten Veszprémben

Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az Európai Mobilitási Hét alkalmából 2021. szeptember 16-án 9 óra és 12 óra közötti időben várták az érdeklődőket a megyeszékhely sétálóutcáján. A programra látogató közel 150 óvodás korú gyermeket rendőrautó, rendőrmotor várt, amiket nagy lelkesedéssel vettek birtokba. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Készen áll autója a téli útviszonyokra?

A téli közlekedés is veszélyekkel jár: a rossz látási körülmények, a csúszós, nedves utak miatt változtatni kell a nyáron rutinná vált vezetési technikán. Fogadja meg a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának ajánlásait a biztonságos téli közlekedéshez. A téli hideg beálltával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Light Friday Veszprémben

A rendőrök láthatósági eszközökkel és hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket. A Látni és látszani kampány keretében meghirdetett Light Friday akcióhoz a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott. A rendezvényt 2020. november 6-án, délelőtt tartották meg a Veszprémi Rendőrkapitányság aulájában, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Ne előzd meg a sorsodat!

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elrettentő grafikával hívja fel a közlekedők figyelmét a szabályok betartására. Az elmúlt hónapok, évek statisztikai elemzéséből megállapítható, hogy a közlekedési balesetek legtöbbször a gyorshajtás, továbbá az előzési szabályok megszegése miatt történnek. Sokszor ez időhiányból fakad, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!