Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

Közlekedési fokozott ellenőrzés a balesetek megelőzéséért

Egész napos fokozott közúti ellenőrzést tartottak a Veszprém Rendőrkapitányság illetékességi területén, amelynek elsődleges célja a balestek megelőzése, a közlekedési szabályokat semmibe vevő járművezetők kiszűrése volt. A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. március 15-én a megyeszékhely főbb bevezető útszakaszain, a forgalmas csomópontoknál, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

KÖZLEKEDÉSI FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A BALESETEK MEGELŐZÉSÉÉRT

Egész napos fokozott közúti ellenőrzést tartottak a Veszprém Rendőrkapitányság illetékességi területén. A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. február 27-én a vármegyeszékhely főbb bevezető útszakaszain, valamint a forgalmas csomópontoknál tartottak fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést. Ennek célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, illetve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

KÖZLEKEDÉSI FOKOZOTT ELLENŐRZÉS A BALESETEK MEGELŐZÉSÉÉRT

Drónt is bevetettek a veszprémi rendőrök azon az egész napos fokozott közúti ellenőrzésen, amelynek elsődleges célja a balesetek megelőzése, a közlekedési szabályokat megszegő járművezetők kiszűrése volt. A Veszprémi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2023. január 13-án a településre vezető főbb útszakaszokon, valamint a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Vigyázzatok a vadakra! – Alig egy perc különbséggel két baleset is történt csütörtök este Veszprém megyében

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket az egyre sűrűbb vadbalesetekre, most aztán nagyon kell figyelni! Alig egy perc különbséggel két baleset is történt 2022. november 10-én hajnalban Veszprém megye útjain. A Balatonfüzfőről Litér irányába közlekedő személygépkocsi elé egy vaddisznó, míg az Ajka … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Látni és látszani a ködben, sötétben

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. október 26-án, a Nemesvámosra vezető kerékpárút 77-es számú főúton átvezető szakaszán állították meg a kerékpárosokat és a gyalogosokat. Az egyenruhások felhívták a közlekedők figyelmét a látni és látszani elv fontosságára. Ősszel a ködös, csapadékos idő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!