Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

Készen áll autója a téli útviszonyokra?

A téli közlekedés is veszélyekkel jár: a rossz látási körülmények, a csúszós, nedves utak miatt változtatni kell a nyáron rutinná vált vezetési technikán. Fogadja meg a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának ajánlásait a biztonságos téli közlekedéshez. A téli hideg beálltával a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Light Friday Veszprémben

A rendőrök láthatósági eszközökkel és hasznos baleset-megelőzési tanácsokkal várták az érdeklődőket. A Látni és látszani kampány keretében meghirdetett Light Friday akcióhoz a Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság is csatlakozott. A rendezvényt 2020. november 6-án, délelőtt tartották meg a Veszprémi Rendőrkapitányság aulájában, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Ne előzd meg a sorsodat!

A Veszprém Megyei Balesetmegelőzési Bizottság elrettentő grafikával hívja fel a közlekedők figyelmét a szabályok betartására. Az elmúlt hónapok, évek statisztikai elemzéséből megállapítható, hogy a közlekedési balesetek legtöbbször a gyorshajtás, továbbá az előzési szabályok megszegése miatt történnek. Sokszor ez időhiányból fakad, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Baleset-megelőzési program Veszprémtől Csesznekig

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai motorkerékpárosokat láttak vendégül, majd közös túrát tettek a 82-es számú főút cseszneki pihenőjéig. A programmal párhuzamosan maratonfutó rendőrök és családtagjaik a főút Veszprém megyei szakaszán a közlekedési balesetekben elhunytak emlékhelyeinél gyújtottak mécsest. A biztonságos közlekedésről tartott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Zebra terv a gyalogosok védelméért

Az országos baleset-megelőzési kampány keretében segítették a gyalogosforgalmat a rendőrök Veszprém megyében. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága Zebra terv elnevezésű baleset-megelőzési kampányt hirdetett 2020. május 11-e és 14-e között. A kampányhoz Veszprém megye is csatlakozott, ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!