Baleset-megelőzés kategória bejegyzései

Őszi közlekedés: legyenek körültekintőek!

A megváltozott időjárási- és útviszonyok miatt fokozott veszélyhelyzettel kell számolniuk a járművezetőknek. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság jó tanácsokkal segíti a közlekedőket. Az ősz beköszöntével rövidülnek a nappalok és a párás, ködös, esős idő megnehezíti a közlekedést. A járművezetők számára fontos feladat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Prevenció veszprémi diákoknak

A rendőrök az alsósoknak baleset-megelőzési előadást, míg a felsősöknek a kábítószer-fogyasztás és az internet veszélyeiről szóló tájékoztatást tartottak. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 1-jén délelőtt a megyeszékhely egyik általános iskolájában tartottak interaktív foglalkozásokat. Az alsó tagozatos tanulók egy filmvetítéssel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Kiemelt figyelem a gyalogosokra EDWARD napon

A Veszprém megyei rendőrök a gyalogos-átkelőhelyeknél segítették a közlekedést és baleset-megelőzési előadásokat tartottak. Az európai közlekedési rendőrségi hálózat (TISPOL) 2019-ben szeptember 26-ra hirdette meg az EDWARD napot (European Day Without a Road Death – Európai Nap Közúti Áldozatok Nélkül). Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Forgalmirend-változás Veszprémben

Gyűlés miatt ideiglenes útlezárásra kell számítani a megyeszékhelyen szeptember 23. és október 18. között minden hétköznap. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy gyűlés miatt 2019. szeptember 23. és október 18. között hétköznapokon, délelőtt 7 órától 9 óra 30 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Kávés csoki a balesetek megelőzéséért

Rendhagyó közlekedésbiztonsági akciót tartottak a veszprémi rendőrök. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 19-én 18 órától baleset-megelőzési ellenőrzést tartottak a 82-es számú főút gyulafirátóti szakaszán. Az akció lényege az volt, hogy a hosszú úton lévő – hazánkba érkező, hazatérő vagy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!