2024. január hónap bejegyzései

Aktuális toborzó videó

https://www.facebook.com/reel/1842710539481495

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

PÁLYAVÁLASZTÁSI NYÍLT NAP A VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

Pályaválasztás előtt álló fiatalok ismerkedhettek meg a rendőri hivatással. A Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum és Ipari Technikum diákjai látogattak a helyi rendőrkapitányságra 2024. január 29-én. A diákokat Szűcs Erika r. alezredes, hivatalvezető köszöntötte, majd Pintér József r. főtörzszászlós … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hírlevél-2024. január

Kategória: Aktuális, Hírek, Hírlevél | Hozzászólás most!

NYÍLT NAPON VÁRTÁK A RENDÉSZETI PÁLYA IRÁNT ÉRDEKLŐDŐKET

A Zirci Rendőrőrs nyílt napot tartott. A Zirci Rendőrőrs munkatársai a település végzős középiskolai diákjainak tartották meg a nyílt napot 2024. január 26-án. A fiataloknak Róka Attila rendőr alezredes, őrsparancsnok, valamint helyettese, Sass Mónika rendőr százados adott tájékoztatást a rendőrség … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NÉGY ÚJSZÜLÖTT KISKUTYÁT TETT KI A KUKA MELLÉ

Állatkínzás miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 28 éves helyi férfival szemben. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2023. december 2-án az egyik veszprémi társasház szemetese mellé kitett négy újszülött kiskutya miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. A hidegben magukra hagyott ebeket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!