2023. augusztus hónap bejegyzései

KÁBÍTÓSZER BIRTOKLÁSA MIATT KELL FELELNIE

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 19 éves fiatalt. Egy veszprémi cég hívott mentőt az egyik dolgozó rosszulléte miatt 2023. augusztus 25-én délelőtt. A 19 éves fiatalember nyilatkozata szerint a munkatársa kínálta meg kábítószeres cigarettával, attól lett rosszul. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

KONYHAI KISGÉPET ÉS RUHANEMŰT AKART LOPNI A PÁR, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK ŐKET

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a külföldi párt. Egy külföldi párt állítottak elő a rendőrök az egyik veszprémi áruházból lopás elkövetése miatt 2023. augusztus 26-án délután. Az eljárás adatai szerint az asszony a polcról levett egy botmixert, illetve ruhaneműt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az online csalásokról a Szeniorfesztiválon

Kávéval és bűnmegelőzési tanácsokkal várták a rendőrök a 2023. augusztus 25-én Sólyban megrendezett Szeniorfesztivál vendégeit. A „Police Coffee” program keretében az online csalásokról tölthettek ki tesztet az érdeklődők. A teszt kiértékelése közben a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai felhívták az idősek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: KIFOSZTOTTA ALVÓ LAKÓTÁRSÁT

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A sértett 2022. november 14-én tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy előző éjszaka az egyik veszprémi szociális intézményben az ágyában mellette lévő táskájából mintegy 50 ezer forintját lopta el ismeretlen tettes, miközben aludt. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

CSATLAKOZZ TE IS!

Kategória: Pályázatok | Hozzászólás most!