2024. június hónap bejegyzései

LEZÁRT AKTA: KLIENSBŐL ZAKLATÓ

A visszautasított férfi a nő vállalkozását próbálta lejáratni a közösségi médiában. Egy veszprémi nő azért tett feljelentést 2024. május 16-án, mert a vállalkozásához kliensként bejelentkező férfi zaklatni kezdte, miután a magánéleti közeledését elutasította. A férfi 2024 januárjától szöveges online üzeneteket … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ÁLLATKÍNZÁSSAL VÁDOLTA MEG FELESÉGÉT

Hamis vád miatt folytatott nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság. Egy veszprémi férfi 2024. május 19-én 17 óra 46 perckor azért hívta fel a 112-es segélyhívó számot, hogy bejelentést tegyen, felesége a keverék kutyájukat kitette a 8-as számú főúton, majd az állatot … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

RÁTÖRTE AZ AJTÓT VOLT ÉLETTÁRSÁRA

Garázdaság miatt indult eljárás a férfival szemben. Arról érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra 2024. június 25-én éjjel, hogy egy férfi hangoskodott az egyik veszprémi társasházban. A lépcsőházban aztán az egyik lakás ajtaját betörte, és bement oda. A bejelentő elmondta a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BUDAPESTEN FOGTÁK EL A LOPÁSOK GARMADÁJÁT ELKÖVETŐ FÉRFIT

A lopás mellett rongálás, garázdaság és becsületsértés miatt is kihallgatták. Még múlt év februárjában tett bejelentést az egyik veszprémi drogéria alkalmazottja, hogy egy férfi parfümöket csent el az üzletből. A fizetés nélkül távozóról kiderült, már korábban is vitt el márkás … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hírlevél – 2024. június

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!