Hírek kategória bejegyzései

KI LÁTTA DÁNYI DORINA VALÉRIÁT?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a lány megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 19010/157/366/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dányi Dorina Valéria,a bakonyoszlopi lakásotthonban élő fiatal eltűnése ügyében. A 17 éves lány a lakásotthonból engedély … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

RABLÁS VESZPRÉMBEN: PÉNZT KÖVETELT AZ ÁLMÁBÓL FELRIASZTOTT SÉRTETTŐL

A veszprémi rendőrök őrizetbe vették a férfit. Egy Veszprémben történt rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. május 31-ére virradó éjszaka. A helyszínre érkező járőröknek a sértett elmondta, hogy láthatóan bódult állapotban egyik ismerősük az éjszaka rájuk törte az ajtót és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BŰNMEGELŐZÉSI PROGRAM NAGYVÁZSONYBAN

A Veszprém Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési előadást tartottak. A Veszprém Rendőrkapitányság munkatársai 2023. május 27-én délután a Nagyvázsonyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Kulturális nap keretében bűnmegelőzési előadást tartottak. A rendezvényen megjelent érdeklődők regisztráltathatták kerékpárjaikat a „Bike Safe” programba, ahol a rendőrök a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

EGY KÁVÉZÓBÓL LOPOTT BORT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták az 53 éves balatonfőkajári férfit. Egy veszprémi kávézóból érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. május 24-én 11 óra 30 perc körül arról, hogy ismeretlen tettes a vendéglátóhely zárva tartási ideje alatt az áruátvételi ajtón besétált … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NEM ELŐSZÖR ÉRTÉK LOPÁSON

Bolti lopás miatt indult eljárás egy várpalotai nő ellen. Egy veszprémi drogéria üzletvezetője 2023. május 19-én 16 óra 27 perckor tett bejelentést a rendőrségre bolti lopás miatt. Az üzletvezető elmondta, hogy a nőt nem először érték már lopáson, 2023. május … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!