Hírek kategória bejegyzései

KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM A GYANÚ

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását. Egy 2024 februárárjában kábítószer birtoklása miatt elrendelt nyomozás szálai Győr-Moson Sopron vármegyéig vezették a veszprémi nyomozókat, és kézre kerítették a drogterjesztőt. A rendőrök április 17-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

PARKBAN KAPCSOLTAK LE KÉT FÜVEZŐ FIATALT

A veszprémi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki két 17 éves fiút. Az egyenruhások két zavartan viselkedő fiatalra lettek figyelmesek 2024. április 12-én este az egyik veszprémi parkban. Igazoltatták őket, majd a két 17 éves fiú ruháinak és csomagjának átvizsgálásakor mindkettejüknél egy-egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

PÉNZT VETTEK EL FIATALOKTÓL

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 32 éves berhidai férfit és 27 éves társát. Többrendbeli rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 32 éves berhidai férfi, valamint 27 éves társa ellen. Az elkövetők 2024. március … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

AZ ÉDESAPA VETTE ÉSZRE

A veszprémi nyomozók őrizetbe vettek egy 29 éves férfit. Egy veszprémi édesapa tett feljelentést a rendőrségen ismeretlen tettes ellen, aki a 2024. március 14-ét megelőző időszakban egy online játékban megismerkedett a 10 éves fiával, majd rávette arra, hogy magáról meztelen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

HALMOZTA A BŰNCSELEKMÉNYEKET, A RABLÁSTÓL SEM RIADT VISSZA

A rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek egy 26 éves férfit és 18 éves társát. Rablás bűntett kísérlete miatt folyik nyomozás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 26 éves berhidai férfi és 18 éves veszprémi társa ellen. A berhidai elkövető 2024. március 27-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!