Hírek kategória bejegyzései

Figyelemfelhívás Bándon az online csalások megelőzése érdekében

Az online csalások megelőzése érdekében 2021. április 28-án délelőtt Bánd forgalmasabb helyein bűnmegelőzési tájékoztatókat helyezett el Ficzkó Bernadett c. r. trzls. és Frankó Marianna r. fhdgy.. A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési munkatársai Steigervald Zsoltnak, Bánd polgármesterének is átadtak prevenciós tájékoztatókat, amelyek így … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Lezárt akta: rendszeresen lopott a cég dolgozója

Egy veszprémi vállalkozás képviselője tett feljelentést a rendőrségen 2020. december 12-én arról, hogy az általuk üzemeltetett cég telephelyéről ismeretlen tettes ellopott két mobiltelefont, továbbá korábban a napi forgalomból több alkalommal tűnt el készpénz. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Országszerte szedte áldozatait az internetes csaló, a rendőrök elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy veszprémi lakos tett bejelentést a rendőrségre 2020. június 5-én arról, hogy egy internetes adásvételi oldalon egy rendkívül kedvező áron meghirdetett gyermekjátékért elutalt a hirdetőnek több tízezer forint előleget, azonban a terméket nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Bevásárlókocsiban felejtett pénztárcát lopott el a nő, a veszprémi rendőrök elfogták

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 36 éves helyi lakost. A sértett tett bejelentést a rendőrségre 2021. április 14-én, 10 órakor arról, hogy aznap Veszprémben egy üzletnél kiépített tárolóban az általa korábban használt bevásárlókocsiban hagyta a pénztárcáját, benne irataival és mintegy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a tolvaj

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A nyomozás adatai szerint a 31 éves Veszprém környéki tartózkodási helyű férfi 2020. október 21-én, 20 óra és 2020. október 22-én, 10 óra között Veszprém egyik lakótelepén több autóból összesen néhány ezer forint … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!