Hírek kategória bejegyzései

Szórakozóhelyen ivott, gépkocsival indult haza

A Veszprémi Rendőrkapitányság lezárta egy 30 éves férfi ellen ittas járművezetés vétség miatt indított nyomozást. A veszprémi fiatalt 2017. április 28-án 2 óra 25 perckor Veszprém belterületén igazoltatták a helyi rendőrök. Az ellenőrzés során a férfival szemben alkalmazott alkoholteszteres vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Nem adott elsőbbséget a kerékpárosnak

A veszprémi rendőrök egy személyi sérüléses baleset miatt indult eljárást fejeztek be. Egy 50 éves férfi személygépkocsival közlekedett Veszprémben, a Próder Ferenc utcában 2017. március 23-án reggel. A Pápai út kereszteződéséhez érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem adott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BikeSafe Bakonybélben

Kerékpár-regisztráció a mountainbike versenyen. Az immár hetedik alkalommal, 2017. május 20-án megrendezett Kelly’s Bakonyerdő Maraton kerékpárversenyen regisztráltathatták a résztvevők kerékpárjaikat. A győztesek és a távot sikerrel teljesítők közül sokan gondolták úgy, hogy kétkerekű kedvencük megérdemelte azt a néhány perces procedúrát, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Lezárt akta: csoportos garázdaság

Bíróság elé állítási javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást. Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik szálláshelyén 2017. január 31-én késő este egy 22 éves mándoki férfi szóvá tette a szállóban lévő két 22 éves és egy 24 éves jászfényszarui … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Körözött személyt fogtak el a veszprémi rendőrök

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának baleseti helyszínelői szolgálatuk teljesítése során 2017. február 16-án késő este Veszprém belterületén megállítottak egy személygépkocsival közlekedő, 56 éves férfit. A folytatott intézkedés során megállapították, hogy a Pécsi Rendőrkapitányság a járművezető körözését rendelte el, mivel a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!