Hírek kategória bejegyzései

ÚGY FIZETETT A KÁRTYÁVAL, MINTHA A SAJÁTJA VOLNA

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves helyi férfit. Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2023. november 24-én este arról, hogy valaki jogosulatlanul használta a bankkártyáját. A bejelentő elmondta, hogy aznap délelőtt Veszprémben elhagyta a pénztárcáját, amelyben személyes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

AZ ONLINE PIACTEREKEN (IS) ÁLDOZATUKRA LESNEK A CSALÓK

Egy 25 éves veszprémi sértett játékkonzolt rendelt az interneten, ám a termék a mai napig nem érkezett meg. Egy online piactéren meghirdetett játékkonzolt szeretett volna vásárolni a 25 éves veszprémi férfi, aki a napokban tett feljelentés a rendőrségen. A sértett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

A BALESETI HELYSZÍNELÉS REJTELMEI

Rendhagyó pályaorientációs foglalkozást tartottak a veszprémi egyenruhások a diákoknak. Pályaorientációs foglalkozáson ismerkedhettek meg a rendőri munkával a veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola hetedik osztályos tanulói 2023. november 17-én. Pintér József rendőr főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

STABILITÁS A ZIRCI JÁRÁS KÖZBIZTONSÁGÁBAN

Tájékoztatást adott a Veszprémi Rendőrkapitány a fórumon. A közlekedés- és a közbiztonság helyzete, valamint az online csalások megelőzése volt a fő téma a 2023. november 16-án megtartott Zirci Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum ülésén. A helyi önkormányzat dísztermében tartott fórumon Rausz … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

JUTALMAZÁS AZ ELÉRT EREDMÉNYEKÉRT

A Veszprémi Rendőrkapitányság öt munkatársa részesült elismerésben. A Veszprémi Rendőrkapitányság öt munkatársa vehetett át elismerést 2023. november 14-én. Rausz István rendőr ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője súlyos vagyon elleni bűncselekmény gyors felderítésében végzett eredményes munkájáért jutalomban részesítette Zanati Gyula címzetes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!