2023. január hónap bejegyzései

NYÍLT NAP A VESZPRÉMI RENDŐRKAPITÁNYSÁGON

Pályaválasztás előtt álló fiatalok ismerkedhettek meg a rendőri hivatással. A Veszprémi Szakképzési Centrum Táncsics Mihály Technikum diákjai jártak a helyi rendőrkapitányságon a 2023. január 26-án megrendezett nyílt napon. A rendezvény célja az volt, hogy a fiatalok megismerhessék a rendőrség szervezeti … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

SODRÓFÁVAL VÁGTA HÁTBA VOLT ÉLETTÁRSÁT, A RENDŐRÖK ŐRIZETBE VETTÉK

Súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt kell felelnie a 45 éves ajkai férfinak. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. január 24-én 18 óra 40 perckor arról, hogy Szentgálon egy hölgyet bántalmazott az élettársa. Az eljárás adatai alapján a 45 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Egy másik autó rendszámával közlekedett, a rendőrök előállították

A Zirci Rendőrőrs munkatársai 2023. január 24-én 16 óra körül az egyik bakonyi faluban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 28 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy az autót 2022 júliusában ideiglenesen kivonták a forgalomból, továbbá az arra felhelyezett forgalmi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TOBORZÁS A VESZPRÉMI MUNKAÜGYI KIRENDELTSÉGEN

A diákok rendészeti pályaorientációs napon vehettek részt. A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai 2023. január 24-én a Veszprém Megyei Kormányhivatal Veszprémi Járási Hivatal Munkaügyi Kirendeltségén adtak tájékoztatást a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről, annak módjáról, valamint az illetményről és az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A RENDŐRI HIVATÁST NÉPSZERŰSÍTETTÉK VESZPRÉMBEN IS

A diákok rendészeti pályaorientációs napon vehettek részt. A Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum 2023. január 23-án tartotta a pályaorientációs napját. Az érdeklődők három turnusban vehettek részt a rendőri hivatást népszerűsítő előadásokon. A filmvetítéssel színesített interaktív előadás célja az volt, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!