Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

KERESSÜK DÁNYI DORINA VALÉRIÁT

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Dányi Dorina Valéria megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 19010/157/29/2023. körözési számokon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dányi Dorina Valéria eltűnése ügyében. A 16 éves lány 2023. január 12-én a Pétfürdőről, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

KERESSÜK NAGY JÓZSEF BENJÁMINT

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Nagy József Benjámin megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 19010/157/30/2023. körözési számokon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Nagy József Benjámin eltűnése ügyében. A 14 éves fiú engedéllyel volt távol, de a megbeszélt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

SZEMTANÚK JELENTKEZÉSÉT VÁRJA A RENDŐRSÉG – OLAJ FOLYT AZ ÚTRA VESZPRÉM KÜLTERÜLETÉN

Közúti közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség. A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/1541/2022. bűnügyi számon folytat nyomozást közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt. Az eljárás eddigi adatai szerint 2022. december 24-én 9 óra körül … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

BIZTONSÁGBAN AZ ÉV UTOLSÓ NAPJAIBAN IS

A veszprémi rendőrök a vagyonvédelemre hívják fel a figyelmet szilveszter előtt. A gépkocsi-feltörések, alkalmi- és trükkös lopások megelőzése hívják fel a figyelmet a rendőrök a boltok, bevásárlóközpontok parkolóiban. Veszprémben az egyenruhások visszatérően ellenőrzik a frekventált helyeket, hogy a jogsértések elkövetését … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

ELTŰNT LAKATOS MÁTÉ FERENC! – AKI LÁTTA, KÉRJÜK JELENTKEZZEN!

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Lakatos Máté Ferenc megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 19010/157/621/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Lakatos Máté Ferenc eltűnése ügyében. A 15 éves fiú pápai lakásotthonból eltávozott 2022. október 27-én, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!