Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Vásárlások otthonról: ne váljon csalók áldozatává!

Advent közeledtével többszörösére nő az online üzletek forgalma és az internetes használtcikk kereskedelmi oldalak is nagyobb forgalmat bonyolítanak le. Idén sokan az online vásárlás mellett döntenek, és sajnos ezt a bűnözők is kihasználják. Jellemző elkövetési mód, amikor az online adásvételi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Biztonságban a sírkertekben

Hamarosan tömegek látogatnak a temetőkbe. A sírkertek és környezetük biztonsága érdekében fogadják meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait. Veszprém megye rendőreit mindenszentek és halottak napja idején is az a szándék vezeti, hogy a csendes megemlékezés pillanatait ne zavarja meg bűncselekmény … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Házhoz mentünk Bakonynánán

Folytatódott a Keleti-Bakonyban a rendőrségi bűnmegelőzési program. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 6-án Bakonynánán, a művelődési  házban fogadták a program iránt érdeklődő helyi lakosokat. A rendőrségi információs pontnál a biciklitulajdonosok ingyenesen regisztráltathatták kerékpárjaikat a BikeSafe országos programban, annak érdekében, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Házhoz megyünk Bakonynánán

Folytatódik az országos rendőrségi bűnmegelőzési program, melyre várják az érdeklődőket. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 6-án tartják a Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési  programot Bakonynánán. A rendőrök 10 órától prevenciós előadást tartanak a helyi művelődési házban (Bakonynána, Alkotmány utca … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Figyelem! Ismét unokázós csalók!

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét. Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020. május 9-14. között arról, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!