Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Házhoz mentünk Bakonynánán

Folytatódott a Keleti-Bakonyban a rendőrségi bűnmegelőzési program. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 6-án Bakonynánán, a művelődési  házban fogadták a program iránt érdeklődő helyi lakosokat. A rendőrségi információs pontnál a biciklitulajdonosok ingyenesen regisztráltathatták kerékpárjaikat a BikeSafe országos programban, annak érdekében, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Házhoz megyünk Bakonynánán

Folytatódik az országos rendőrségi bűnmegelőzési program, melyre várják az érdeklődőket. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. augusztus 6-án tartják a Házhoz megyünk! elnevezésű országos bűnmegelőzési  programot Bakonynánán. A rendőrök 10 órától prevenciós előadást tartanak a helyi művelődési házban (Bakonynána, Alkotmány utca … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Figyelem! Ismét unokázós csalók!

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét. Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020. május 9-14. között arról, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Körültekintően vásároljanak tűzifát!

Fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait, hogy ne váljanak csalás áldozatává! A tűzifával kapcsolatos csalások elkövetési módszere három fázison ment keresztül az elmúlt évek során. Az értékesítés színtere a személyes eladás helyett fokozatosan áttevődött az internetre, azon belül is az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Biztonságban a sírkertekben

Hamarosan tömegek látogatnak a temetőkbe. A sírkertek és környezetük biztonsága érdekében fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait. Az elmúlt években a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén csaknem eseménytelenül teltek a temetőlátogatások tekintetében legfrekventáltabb munkaszüneti napok. Ebben jelentős szerepe volt a sírkertekben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!