Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Online csalásokról az időseknek

A nyugdíjas korosztálynak és a gondozottak hozzátartozói számára meghirdetett rendezvényen tájékoztatta az érdeklődőket az online csalások veszélyeiről a Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója. Az Alzheimer café előadássorozat részeként, a VKTT Egyesített Szociális Intézmény II. sz. Idősek Otthona és Időskorúak Gondozóházában 2024. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Vigyázat, bárkit megtalálhatnak az online csalók!

Az áldozattá válás megelőzése érdekében Orsós Károly rendőr őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója ad tanácsokat a Pápai Médiacentrum podcast-jában. A podcast a képre kattintva hallgatható meg!

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Kicsalták banki adatait, vitték a pénzét

Egy banki hívást színlelő csaló kérésére gyanútlanul telepített egy programot a sértett, közel 3 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról. A napokban egy 68 éves veszprémi lakos lett csalás áldozata, akit a reggeli órákban hívtak fel azzal, hogy a folyószámláján … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Biztonságosabb internet – egész hetes kampány az iskolákban

A veszprémi rendőrök a fiatalok figyelmét ezúttal a biztonságos internet-használatra hívták fel. Minden év februárjának második keddje a biztonságos internet napja. 2024-ben nem csupán február 6-án, de az egész héten ennek a kiemelt jelentőségű megelőzési témának szentelték a megelőzési előadásaikat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

CSATLAKOZZ!

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!