Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Prevenció veszprémi diákoknak

A rendőrök az alsósoknak baleset-megelőzési előadást, míg a felsősöknek a kábítószer-fogyasztás és az internet veszélyeiről szóló tájékoztatást tartottak. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 1-jén délelőtt a megyeszékhely egyik általános iskolájában tartottak interaktív foglalkozásokat. Az alsó tagozatos tanulók egy filmvetítéssel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Az idősek biztonságáért

A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója három településen tartott vagyonvédelmi előadást a világnap alkalmából. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója 2019. október 1-jén délelőtt, az idősek világnapján egy helyi szociális intézményben tartott az áldozattá válás megelőzését szolgáló előadást az idősek részére. Délután Hajmáskéren, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

TÉMA: AZ ISKOLAI ERŐSZAK

Fiataloknak tartottak prevenciós előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei. A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadói 2019. április 4-én és április 5-én délután az egyik megyeszékhelyi szakiskolában tartottak bűnmegelőzési előadást. Az interaktív beszélgetések témája az iskolai erőszak volt. A rendőrök a tanulók figyelmét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Márciusi hírlevél

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

FEBRUÁRI HÍRLEVÉL

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!