Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Úton volt a Mobil Bűnmegelőzési Centrum

Szentgálon, Herenden és Veszprémben is jártak a megelőzési szakemberek. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 13-án több települést is felkerestek a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által biztosított Mobil Bűnmegelőzési Centrummal. Az első állomás Szentgál volt, ahol olyan idős embereket kerestek fel, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Az ünnepi készülődés biztonságáért Veszprémben

A veszprémi rendőrök a polgárőrökkel és a közterület-felügyelőkkel közösen hívják fel az állampolgárok figyelmét az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire. Az ünnepek közeledtével a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a polgárőrszervezetekkel és a közterület-felügyelet dolgozóival közösen fokozott figyelmet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Biztonságban a hosszú hétvégén

A veszprémi rendőrök folyamatosan jelen voltak a temetőkben és azok környékén. A mindenszentek ünnepével kezdődött hosszú hétvégén a Veszprémi Rendőrkapitányság beosztottai a közterület-felügyelet munkatársaival és a polgárőrökkel közösen biztosították a sírkertek rendjét, biztonságát. A megyeszékhely legnagyobb temetőinek bejáratánál, illetve az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Biztonságban mindenszentek és halottak napján

A Veszprém megyei rendőrök a polgárőrökkel és a közterület felügyeletek munkatársaival együttműködve segítik a biztonságos közlekedést a temetők környékén, valamint közös járőrszolgálatot látnak el a jogsértések megelőzése érdekében. A korábbi évekhez hasonlóan mindenszentek és halottak napja alkalmából a Veszprém Megyei … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Mindenszentek és halottak napja

Bűnmegelőzési ajánlások a temetők látogatói részére A Veszprémi Rendőrkapitányság fokozott rendőri jelenléttel készül 2018. októbere utolsó és novembere első napjainak temetőlátogatásaira. A szolgálatban lévő állomány fő feladata a közlekedés segítése, illetőleg a vagyon elleni bűncselekmények megelőzése, megszakítása. Ennek érdekében nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!