Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Körültekintően vásároljanak tűzifát!

Fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait, hogy ne váljanak csalás áldozatává! A tűzifával kapcsolatos csalások elkövetési módszere három fázison ment keresztül az elmúlt évek során. Az értékesítés színtere a személyes eladás helyett fokozatosan áttevődött az internetre, azon belül is az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Biztonságban a sírkertekben

Hamarosan tömegek látogatnak a temetőkbe. A sírkertek és környezetük biztonsága érdekében fogadják meg a Veszprémi Rendőrkapitányság tanácsait. Az elmúlt években a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén csaknem eseménytelenül teltek a temetőlátogatások tekintetében legfrekventáltabb munkaszüneti napok. Ebben jelentős szerepe volt a sírkertekben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Ismét Házhoz mentünk

Zircen is folytatódott a rendőrségi bűnmegelőzési program. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 21-én 9 óra 30 perctől bűnmegelőzési előadást tartottak Zircen, a helyi idősek klubjában a mindenszentek és halottak napi temetőlátogatások, valamint az adventi bevásárlási időszak vagyonbiztonsági veszélyeiről, illetve … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Prevenció veszprémi diákoknak

A rendőrök az alsósoknak baleset-megelőzési előadást, míg a felsősöknek a kábítószer-fogyasztás és az internet veszélyeiről szóló tájékoztatást tartottak. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 1-jén délelőtt a megyeszékhely egyik általános iskolájában tartottak interaktív foglalkozásokat. Az alsó tagozatos tanulók egy filmvetítéssel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Az idősek biztonságáért

A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója három településen tartott vagyonvédelmi előadást a világnap alkalmából. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadója 2019. október 1-jén délelőtt, az idősek világnapján egy helyi szociális intézményben tartott az áldozattá válás megelőzését szolgáló előadást az idősek részére. Délután Hajmáskéren, a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!