Bűnmegelőzés kategória bejegyzései

Eladóból károsult

Közel három millió forinttal károsítottak meg az online csalók egy 75 éves veszprémi nőt, aki a napokban tett feljelentést a rendőrségen. A sértett online hirdetésére vevőként jelentkezett a csaló. Megegyeztek az árban, majd az „álvevő” a szállításhoz egy futárcég nevét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

SZÍVDOBBANÁS

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

AZ ONLINE PIACTEREKEN (IS) ÁLDOZATUKRA LESNEK A CSALÓK

Egy 25 éves veszprémi sértett játékkonzolt rendelt az interneten, ám a termék a mai napig nem érkezett meg. Egy online piactéren meghirdetett játékkonzolt szeretett volna vásárolni a 25 éves veszprémi férfi, aki a napokban tett feljelentés a rendőrségen. A sértett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Még mindig keressük a betörésekkel gyanúsítható Révész Balázst!

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki lopás kísérlet és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt a 60 éves kazincbarcikai lakossal szemben. A férfi 2023. szeptember 30-án 19 óra és 2023. október 1-jén 10 óra 30 perc … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Online eladáskor TILOS megadni bankkártyaadatainkat a vevőnek!

A vételár fogadásához semmilyen egyedi azonosító átadása nem szükséges. Egy 57 éves litéri nő gyermekágyneműt hirdetett 4 ezer forintért egy népszerű közösségi oldal online piacterén. A meglepően gyorsan jelentkező vevő az előzetes egyeztetést követően egy linket küldött neki, ami egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!