2023. március hónap bejegyzései

ÉLETMENTŐ RENDŐRÖK

Az életét eldobni készülő férfin segítettek a veszprémi rendőrök. A rendőrségre 2023. március 28-án 20 óra 50 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprém belvárosában egy férfi azonnali segítségre szorul, mert őrjöng és sérülést okozott magának. A helyszínre érkező rendőrök haladéktalanul … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TELI BEVÁSÁRLÓKOCSINYI ÁRUCIKKET LOPTAK A BOLTOKBÓL, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK ŐKET

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésével gyanúsítanak egy 36 és egy 27 éves Rába-parti településen lakó nőt. Egy veszprémi áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. március 8-án délután arról, hogy onnan két ismeretlen személy különféle árucikkeket lopott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TELEFONT LOPOTT, A RENDŐRÖK EGY ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai büntetőeljárást indítottak a 25 éves berhidai férfival szemben. Egy veszprémi egészségügyi intézményből érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. március 18-án délelőtt arról, hogy az egyik dolgozó kabátjából eltűnt az okostelefonja. A helyszínre kiérkező járőrök adatgyűjtésének eredményeként azonosították … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ÜZLETSZERŰ CSALÁS AZ ONLINE PIACTÉREN

A veszprémi rendőrök befejezték a nyomozást az ügyekben. Az internetes piactéren hirdetett plazmavágót akarta megvásárolni egy veszprémi férfi 2022. május 15-én, de a vételár előre utalása után az eladó nem postázta a terméket. A sértett feljelentést tett a rendőrségen. Az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

SZEMÉREMSÉRTŐ MÓDON VISELKEDETT A FÉRFI VESZPRÉMBEN

Elfogták a rendőrök a nőt tapogató személyt. A sértett tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy 2023. március 14-én 9 óra 20 perckor Veszprém belvárosában egy ismeretlen személy több alkalommal megfogta őt, miközben gyalogosan közlekedett. A férfi a nő mögött haladt, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!