Rendezvények kategória bejegyzései

Fogadó óra

Fogadónapot tart a lakosság részére Dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. november 8-án, szerdán 9-12 óra között a főkapitányság épületében. A főkapitányi fogadónapra előzetes bejelentkezés szükséges a 88/428-022-es telefonszám 1130-as mellékén.

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Elfogták a lakásbetörőket a veszprémi rendőrök

A 12 megyét érintő betöréssorozat gyanúsítottjai előzetes letartóztatásba kerültek. A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat a 30 éves L. Márk budapesti és a 43 éves K. Zoltán budapesti lakosok ellen. Hebling Ernő címzetes rendőr alezredes, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Az aluljáróban fosztották ki

Befejezték a veszprémi rendőrök a kifosztás bűntett és más bűncselekmény miatt indított nyomozást.   Az eljárás adatai szerint a 18 éves K.N. Károly és a 20 éves K.D. Tibor hajmáskéri lakosok 2017. január 24-én délelőtt egy veszprémi aluljáróban kitépték az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Fokozott közúti ellenőrzés

Ittas vezetőket értek tetten a Veszprémi Rendőrök Veszprémi rendőrök a város központjában 2017. március 3-án a hajnali órákban ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő személygépkocsit és az abban tartózkodó személyeket. Ennek során a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőrrel szemben alkalmazott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

Téli közlekedés

Kategória: Baleset-megelőzés, Rendezvények | Hozzászólás most!