2023. június hónap bejegyzései

Késsel szúrta meg élettársát a nő

A Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a bántalmazóval szemben. A veszprémi rendőrök elfogták és előállították azt a 28 éves nőt, aki 2023. június 27-én az esti órákban italozást követően késsel megsebesítette élettársát. A pár a veszprémi otthonukban szóváltásba keveredett, a vita … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Veszprém egyik parkjában bántalmazott egy fiatalt a férfi

Garázdaság miatt indult nyomozás a helyi lakos ellen. A Veszprémi rendőrök elfogták és előállították azt a férfit, aki 2023. június 27-én délután, a veszprémi vásárcsarnoknál belekötött egy fiatalokból álló csoportba. A barátok éppen beszélgettek, amikor odalépett hozzájuk az alkoholos befolyásoltság … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hólapáttal verekedett, elfogták a rendőrök

Garázdaság miatt büntetőeljárást indított a Veszprémi Rendőrkapitányság. Veszprém egyik belvárosi társasházánál két férfi szóváltásba került 2023. június 27-én délelőtt. A vita hevében az 55 éves helyi lakos egy pillepalackot dobott a másik fél irányába, aki haragjában felkapta az épület bejárata … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

SZÉTVERTE A BEJÁRATI AJTÓT ÉS A KAPUCSENGŐT

A veszprémi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 44 éves férfit. A vármegyeszékhely egyik lakóházából érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. június 19-én késő este, hogy az épület előtt egy férfi kiabált, miközben a bejárati ajtó üvegét, valamint a kaputelefon kültéri egységét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: LOPÁS MIATT FELELT A PÉNZTÁRCA MEGTALÁLÓJA

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Ellopott pénztárcája miatt tett bejelentést egy férfi a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Elmondta, hogy egy veszprémi boltban lopták el a tárcáját, amelyben némi aprópénz volt, illetve bankkártyái és az iratai is. A nyomozás során … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!