2023. november hónap bejegyzései

Eladóból károsult

Közel három millió forinttal károsítottak meg az online csalók egy 75 éves veszprémi nőt, aki a napokban tett feljelentést a rendőrségen. A sértett online hirdetésére vevőként jelentkezett a csaló. Megegyeztek az árban, majd az „álvevő” a szállításhoz egy futárcég nevét … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

SZÍVDOBBANÁS

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

ÚGY FIZETETT A KÁRTYÁVAL, MINTHA A SAJÁTJA VOLNA

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves helyi férfit. Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2023. november 24-én este arról, hogy valaki jogosulatlanul használta a bankkártyáját. A bejelentő elmondta, hogy aznap délelőtt Veszprémben elhagyta a pénztárcáját, amelyben személyes … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

AZ ONLINE PIACTEREKEN (IS) ÁLDOZATUKRA LESNEK A CSALÓK

Egy 25 éves veszprémi sértett játékkonzolt rendelt az interneten, ám a termék a mai napig nem érkezett meg. Egy online piactéren meghirdetett játékkonzolt szeretett volna vásárolni a 25 éves veszprémi férfi, aki a napokban tett feljelentés a rendőrségen. A sértett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

A BALESETI HELYSZÍNELÉS REJTELMEI

Rendhagyó pályaorientációs foglalkozást tartottak a veszprémi egyenruhások a diákoknak. Pályaorientációs foglalkozáson ismerkedhettek meg a rendőri munkával a veszprémi Dózsa György Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola hetedik osztályos tanulói 2023. november 17-én. Pintér József rendőr főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!