2024. március hónap bejegyzései

Húsvéti fokozott ellenőrzés a balesetek megelőzéséért

Az ittas vezetők kiszűrése áll a kétnapos fokozott közúti ellenőrzés fókuszában. Fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak a járművezetők a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2024. március 31. és április 1. között. Az akció elsődleges célja a balestek megelőzése, a közlekedési szabályokat semmibe … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

Hírlevél – 2024. március

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!

MÁS HELYETT AKART FORGALMI VIZSGÁT TENNI

A gépjárműoktató és az álvizsgázó közokirat-hamisítás bűntett miatt felel. Járművezető-vizsgáztatást végző társasághoz hívták ki Veszprémben a rendőröket 2024. március 7-én, mert az egyik forgalmi vizsgát végző sofőrjelölt arcmása nem egyezett a vizsgabiztos részére átadott okmányon lévő fényképpel. A vizsgázó férfi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NŐNAPI KÖZLEKEDÉSI AKCIÓ

Virággal köszöntötték a szabályosan közlekedő nőket a veszprémi rendőrök 2024. március 8-án. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai – a városi balesetmegelőzési bizottság közreműködésével – virággal köszöntötték a nőnap alkalmából a szabályosan közlekedő női járművezetőket. A rendőrök a közlekedésrendészeti ellenőrzés során fokozott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

KORÁBBI NÉZETELTÉRÉSÜK MIATT VEREKEDTEK ÖSSZE

A két fiatal férfit garázdaság miatt előállították a járőrök. Állampolgári bejelentés érkezett 2024. március 2-án 17 óra 15 perckor a segélyhívó számra, hogy Zircen két fiatalember hangos szóváltásba keveredett egymással, majd ütni, rúgni kezdték egymást. Az erőszakos magatartás megbotránkoztatta azokat, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!