2023. december hónap bejegyzései

Adventi tanácsok 2023

Adventi tanácsok 2023

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

NEM ZAVARTA AZ ITTASSÁGA, A RENDŐRI INTÉZKEDÉS UTÁN ISMÉT VOLÁN MÖGÉ ÜLT

A veszprémi egyenruhások alig több mint két óra elteltével kétszer érték tetten a 36 éves ösküi férfit. A rendőrök 2023. december 14-én este az egyik veszprémi parkolóban ellenőrzésre megállítottak egy autóst. Felmerült a sofőr ittasságának gyanúja, melyet az alkoholszondás vizsgálat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BILINCSBEN A VESZPRÉMI KÁBÍTÓSZER-KERESKEDŐ

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai összehangolt akció keretében csaptak le egy illegális szereket árusító 36 éves férfira. A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást egy 36 éves veszprémi lakossal szemben. Információ merült fel ugyanis arra, hogy az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Hírlevél 2023-advent

Kategória: Rendezvények | Hozzászólás most!

KÖZLEKEDÉSI BALESETEK A SZÉPKORÚAK SZEMSZÖGÉBŐL

Ezzel a címmel tartott rendhagyó közlekedés-biztonsági előadást a Pannon Egyetem aulájában 2023. november 30-án délelőtt Pintér József főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője. A helyszínelő ezúttal az idősebb korosztályt szólította meg. A Nyugdíjas Egyetem elnevezésű programsorozat keretében megtartott előadásán a főtörzszászlós kitért … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!