2023. szeptember hónap bejegyzései

MOBILITÁSI HÉT A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS JEGYÉBEN

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai is aktív részvevői voltak a programnak. A korábbi évek hagyományaihoz híven idén is több programmal vett részt a Veszprémi Rendőrkapitányság a Biztonság hete közlekedésbiztonsági kampányban. Az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB) és a Magyar Biztosítók Szövetsége közös … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

RENDSZÁMOT CSERÉLT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 36 éves férfit. A rendőrök 2023. szeptember 25-én délután Veszprémben állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy az autón lévő hatósági jelzés egy másik gépkocsihoz tartozik, amelyet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

CSATOLJ, MERT ÉLETET MENT!

Pintér József rendőr főtörzszászlós baleset-megelőzési előadást tartott diákoknak. „Kerékpáros sisak, bukósisak és biztonsági öv – mindhárom életet menthet egy bekövetkező közúti közlekedési baleset során”. Ezt szemléltette előadása során a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén bekövetkezett balesetek képeivel és videóival Pintér József … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!

HETEK ÓTA NEM ETETTE ÉS NEM ITATTA KUTYÁIT, A RENDŐRÖK ELJÁRÁST INDÍTOTTAK ELLENE

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a Veszprémhez közeli kistelepülésen élő férfit. Állatkínzás vétsége miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves Veszprém-környéki férfival szemben, mert a gyanú szerint magára hagyta három kutyáját, számukra hetekig nem biztosított élelmet és vizet. Az elkövető … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

KÁBÍTÓSZERT FOGYASZTOTT ÉS ROSSZUL LETT, A RENDŐRÖK ELJÁRÁST INDÍTOTTAK ELLENE

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 29 éves Zirc környékén élő férfit. Kábítószer használata miatt lett rosszul egy férfi az egyik Zirc környéki faluban 2023. szeptember 15-ére virradó éjszaka. A mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba szállították. Az egészségügyi intézményben … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!