2023. július hónap bejegyzései

Kérjük vigyázzanak! Okuljanak mások eseteiből!

Szabadságát töltő 60 éves ajkai férfi tett bejelentést a napokban, miszerint felhívta egy általa ismeretlen férfi, hogy nyereményének átvétele miatt kattintson egy linkre. Nem sokkal ezután hívást kapott a férfi egy ismert bank nevében hogy támadás érte a bankszámláját. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Sem a kerti tároló, sem a nyaraló kertjébe szánt mobilház nem érkezett meg a megrendelőkhöz, pedig fizettek érte.

Győződjön meg mindig a hirdető megbízhatóságáról! Már többször is felhívtuk a figyelmet arra, hogy a ne utaljunk előre ismeretleneknek semmilyen termékért, amit az interneten keresztül hirdetnek meg nagyon kedvező áron eladásra. Ezt a tanácsunkat nem fogadta meg sem a 26 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Soha ne kattintsunk ismeretlen által küldött linkre!

Ezúttal közel kétmillió forint utalásáról kapott értesítéseket a sértett. A számlájához azért fértek hozzá, mert óvatlanul megadta a bankkártyája adatait! Egy fiatal férfi tett feljelentést miszerint üzenet formájában értesítés érkezett a telefonjára, hogy – közlemény nélkül – közel két millió … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

KÉT GARÁZDA FIATALT FOGTÁK EL A VESZPRÉMI RENDŐRÖK

Büntetőeljárás indult a zirci fiatalokkal szemben. Veszprém egyik gyorséttermének területén keveredett szóváltásba 2023. július 20-án 1 óra 45 perc körül két, fiatalokból álló társaság. A kialakult konfliktus végül verekedésbe torkollott. A sértettet több alkalommal tettlegességre szólította fel a két fiatal, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NÉHÁNY NAP ALATT ELFOGTÁK A BETÖRŐKET A VESZPRÉMI RENDŐRÖK

A bravúros nyomozás eredményre vezetett. Az egyik veszprémi vállalat képviselője tett bejelentést 2023. július 12-én, hogy ismeretlen személy az előző nap esti órájában átvágta a telephely kerítését, megszüntette az áramellátást és így bejutva az épületbe, onnan nagyobb összegű készpénzt lopott … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!