admin bejegyzései

RENDSZERESEN LOPTA A MOGYORÓKRÉMET

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves szentgáli férfi ellen. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy veszprémi áruházból érkezett a bejelentés a rendőrségre 2018. november 10-én délután, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

HATBÓL KETTŐ

Az elmúlt 24 órában a Veszprém megyei rendőrök hat ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük kettő balesetet okozott. Veszprémben, az Almádi úton közlekedett egy 19 éves fiatal az általa vezetett Ford gyártmányú személygépkocsival 2019. február 10-én 1 óra 34 perc körül, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

ELVITTE A PULTON FELEJTETT PÉNZTÁRCÁT

A veszprémi rendőrök két órán belül elfogták a lopással gyanúsított 43 éves helyi férfit. Egy veszprémi élelmiszerbolt alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. február 9-én 12 óra körül, hogy az egyik vásárló pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal, illetve több tízezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Templomból is lopott

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 24 éves férfival szemben folytatott. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2018. augusztus 14-én érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy előző nap ismeretlen tettes betört egy zirci sportegyesület épületébe, ahol … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Jutalmazás az életmentésért

Életmentő segítségért dicséretben részesült két veszprémi rendőr. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. február 2-án 6 óra 40 perckor riasztották a Veszprémi Rendőrkapitányság járőreit, hogy az egyik helyi buszmegállóban egy idős nő vérző fejjel, magatehetetlenül fekszik a földön. Kormos Áron … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!