admin bejegyzései

HAMBURGERRE FÁJT A FOGA, GARÁZDASÁG LETT BELŐLE

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vettek egy 30 éves férfit, és kezdeményezték a letartóztatását. Veszprém belvárosában, az egyik gyorsétterem ételkiadó ablaka előtt június 8-án kora reggel a rendelésére váró férfi belekötött a mellette várakozó két fiatalemberbe. Arra próbálta rávenni őket, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

SAJÁT GUMILÖVEDÉKES FEGYVERÉVEL RABOLTÁK KI

A rendőrök másfél órán belül elfogták Zirc külterületén a 33 éves győri férfit. Rablás miatt tett bejelentést egy férfi a rendőrségre 2024. június 7-ére virradóra. Elmondta, hogy néhány nappal korábban egyik ismerőse a Győrött parkoló autójából ellopta a gumilövedékes fegyverét, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ELTŰNT AMBRUS JÓZSEF ATTILA

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Ambrus József Attila megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010/157/408/20243. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Ambrus József Attila eltűnése ügyében. A 33 éves veszprémi férfi 2024. június 1-je óta ismeretlen helyen tartózkodik, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Megelőzési program a nagyvázsonyi roma rendezvényen

Bűn- és balesetmegelőzési ismertekkel szolgáltak a rendőrök a kulturális program látogatóinak. A Nagyvázsonyi Roma Önkormányzat egész napos rendezvényének látogatói 2024. május 25-én tanácsokat kaptak a vagyon elleni bűncselekmények megelőzése érdekében. A családok megnézhették a járőrgépkocsit, a bűn- és balesetmegelőzési tesztlapokat … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Szakmaközi megbeszélés a Z generációról

Kattints ide az esemény megtekintéséhez!

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!