admin bejegyzései

Garázdaság miatt körözték

A veszprémi rendőrök előállították és őrizetbe vették a 49 éves szekszárdi lakost. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. december 10-én 14 óra 28 perckor Veszprém belterületén vontak intézkedés alá egy 49 éves szekszárdi lakost. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Karóval ütötte az autót

Garázdaság vétség miatt indult büntetőeljárás egy 65 éves herendi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Az eljárás adatai alapján egy herendi szórakozóhelyen italozott 2018. november 29-én a délutáni órákban egy 65 éves helyi lakos. Ittas állapotára … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Orvvadászok rendőrkézen

A veszprémi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a magyar és szlovák állampolgárt, akiket egy gímszarvas borjú kilövését követően értek tetten. A Zirci Rendőrőrs munkatársai 2018. december 6-án délelőtt a 82-es számú főúton, az Eplény és Gyulafirátót közötti útszakaszon figyeltek fel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Az ünnepi készülődés biztonságáért Veszprémben

A veszprémi rendőrök a polgárőrökkel és a közterület-felügyelőkkel közösen hívják fel az állampolgárok figyelmét az év végi ünnepekkel kapcsolatos veszélyekre, illetve azok megelőzési lehetőségeire. Az ünnepek közeledtével a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a polgárőrszervezetekkel és a közterület-felügyelet dolgozóival közösen fokozott figyelmet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Panziókból lopott

Több rendbeli lopás bűntett és lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 61 éves cseh állampolgár ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot. Mit ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pannonhalmi és egy zirci panzióból is érkezett bejelentés a rendőrségre, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!