admin bejegyzései

Pályaorientációs nap Veszprémben

A rendőri hivatás népszerűsítése volt a cél. A veszprémi Vetési Albert Gimnázium 2019. december 7-én délelőtt pályaorientációs napot tartott, melynek keretében számos szakma népszerűsíthette magát az oktatási intézményben részére biztosított területen. Az iskola aulájában és udvarán a rendőrség mutatkozhatott be. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Járókelőkkel üvöltözött, előállították

Szabálysértési őrizetbe vették a 36 éves veszprémi férfit. A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei lakossági bejelentés alapján vontak intézkedés alá 2019. december 6-án délután Veszprém belvárosában egy helyi férfit, aki az utcán kiabált, az arra közlekedő gyalogosokba belekötött, agresszíven viselkedett. Magatartása a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Elütötte a kerékpárost

Közúti baleset gondatlan okozása miatt indult eljárás egy 18 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Az eljárás adatai alapján egy 18 éves balatonalmádi fiatal 2019. augusztus 17-én este személygépkocsival Veszprém belterületén közlekedett az Almádi úton a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rövid pórázon tartotta a kutyát

A Veszprémi Rendőrkapitányság állatkínzás miatt folytat nyomozást egy 33 éves férfival szemben. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. november 29-én este érkezett bejelentés arról, hogy Veszprémben, a Csatárhegy városrészen egy fához láncolt kutya napok óta vonyít és többször összeesett. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

A láthatóság életet menthet

Rövid időn belül egy kerékpáros és egy gyalogos halt meg közlekedési balesetben Veszprém megyében. Mindkét baleset sötétben történt, és egyik áldozat sem volt jól látható. Az elmúlt öt napban két olyan halálos közlekedési baleset történt Veszprém megyében, melynek során kivilágítatlan … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | Hozzászólás most!