admin bejegyzései

„Bringázz a nyárba!”

Közlekedésbiztonsági délelőttöt tartottak a rendőrök a veszprémi általános iskolásoknak. A Veszprémi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága 2018. június 15-én 10 órától a Deák Ferenc Általános Iskola diákjainak tartott közlekedésbiztonsági foglalkozásokat. A rendezvény célja az volt, hogy a gyerekeket felkészítsék a nyári … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Lelökte a monitort és szétszórta a rágógumikat

A veszprémi rendőrök bíróság elé állítás javaslatával fejeztek be egy garázdaság vétsége miatt indult nyomozást. Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, 2018. május 29-én az esti órákban érkezett a bejelentés arról, hogy egy helyi lakos agresszíven viselkedik. A 30 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Új pszichoaktív anyagokat árultak – Egy terjesztő előzetes letartóztatásban

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a 28 éves hajmáskéri nőnek, aki új pszichoaktív anyagokat adott el fiataloknak. Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy 44 éves férfi 2017 őszétől egy bakonyi kisváros általános iskolájának szomszédságában és a település vonzáskörzetében élő … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Engedély nélkül vezette munkáltatója autóját

A rendőrök rövid időn belül elfogták azt a 31 éves mohácsi férfit, aki munkáltatója gépkocsiját vitte el engedély nélkül. A rendelkezésre álló adatok alapján a sértett bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy 2018. június 8-án a reggeli órákban cégének egyik … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Édesség automatából lopott

Vádemelési javaslattal zártak le a napokban a veszprémi rendőrök egy lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. Egy veszprémi gyárból érkezett a bejelentés a rendőrségre 2018. április 3-án, hogy az épületben elhelyezett édesipari termékeket kiadó automata ajtaját ismeretlen tettes kifeszítette … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!