admin bejegyzései

FÉL ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK A RABLÓT

A visszaváltható üvegek miatt vette el erőszakkal az ismerőse hátizsákját. Egy veszprémi illetőségű férfi arról tett bejelentést 2024. február 25-én 10 óra 7 perckor a 112-es segélyhívószámon, hogy a vele együtt italozó ismerőse fellökte, majd erőszakkal elvette hátizsákját. A táskában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az online csalások az áldozatvédelmi hét fókuszában

A Veszprémi Rendőrkapitányág megelőzési munkatársai az áldozatok világnapja alkalmából egész héten kiemelten foglalkoztak előadásaik során az online bűncselekmények legújabb elkövetési módszereinek ismertetésével. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói általános és középiskolás diákokat tájékoztattak arról, hogyan lehet elkerülni az áldozattá válást az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

GARÁZDASÁG A BUSZPÁLYAUDVARON

A veszprémi rendőrök őrizetbe vettek egy kötekedő férfit. A peronon várakozó utasokkal kiabáló, kötekedő férfit állítottak elő a veszprémi járőrök a helyi buszpályaudvarról 2024. február 18-án késő délután. A Veszprémhez közeli kistelepülésen élő 29 éves férfit az egyenruhások a helyszínen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Vigyázat, bárkit megtalálhatnak az online csalók!

Az áldozattá válás megelőzése érdekében Orsós Károly rendőr őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója ad tanácsokat a Pápai Médiacentrum podcast-jában. A podcast a képre kattintva hallgatható meg!

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!

Kicsalták banki adatait, vitték a pénzét

Egy banki hívást színlelő csaló kérésére gyanútlanul telepített egy programot a sértett, közel 3 millió forintot emeltek le a bankszámlájáról. A napokban egy 68 éves veszprémi lakos lett csalás áldozata, akit a reggeli órákban hívtak fel azzal, hogy a folyószámláján … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!