Pályázatok kategória bejegyzései

Rendőrségi fotópályázat eredményhirdetése

A Veszprémi Rendőrkapitányság az illetékességi területén működő általános iskolák felső tagozatos, illetve a középiskolák tanulói számára hirdetett 2022 őszén fotópályázatot az állatok világnapja alkalmából. A kiírás szerint a pályázónak olyan pillanatok megörökítésére kellett törekednie, melyek a háztartásukban élő kutya jóllétéről … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

FOTÓPÁLYÁZAT AZ ÁLLATOK VILÁGNAPJA JEGYÉBEN

Október 4. az állatok világnapja. A rendőrség állatvédelmi programja keretében már az elmúlt évben is megemlékezett e jeles napról és ez a hagyomány 2022-ben is folytatódik. Ennek keretében a Veszprémi Rendőrkapitányság fotópályázatot hirdet az illetékességi területén működő általános iskolák felső … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

RENDŐRJÁRŐR KÉPZÉS

2021. ÉVBEN SZAKKÉPESÍTÉST ADÓ RENDŐRJÁRŐR KÉPZÉSEK INDULNAK!  

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

MESE(ÁT)ÍRÓ PÁLYÁZAT

A biztonságos internet napja az év második hónapja második hetének második napjára esik, ez idén február 9-én lesz. A rendőrség az elmúlt években ennek a napnak a hetében számos általános- és középiskolában tartott a témában előadásokat osztályfőnöki órák keretében. Ezek … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

Pályázati felhívás

Az általános rendőrségi feladatokat ellátó szerv (továbbiakban: Rendőrség) a rendvédelmi technikumokban és a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendőrképző Akadémiáján érettségire épülő, nappali rendszerű szakképzést indít a 10324002 számú Közbiztonsági rendőrjárőr és a 10324003 számú Határrendész és útlevélkezelő rendőrjárőr (a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Pályázatok, Rendezvények | Hozzászólás most!