2024. február hónap bejegyzései

TEHERAUTÓKBÓL LOPOTT GÁZOLAJAT

A veszprémi rendőrök elfogtak egy férfit, aki közel egy millió forintos kárt okozott. Több mint ezernégyszáz liter gázolajat lopott el négy hónap alatt különböző veszprémi cégek teherautóiból egy helyi férfi. Az első bejelentés 2023. november 3-án érkezett a Veszprémi Rendőrkapitányságra … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

FÉL ÓRÁN BELÜL ELFOGTÁK A RABLÓT

A visszaváltható üvegek miatt vette el erőszakkal az ismerőse hátizsákját. Egy veszprémi illetőségű férfi arról tett bejelentést 2024. február 25-én 10 óra 7 perckor a 112-es segélyhívószámon, hogy a vele együtt italozó ismerőse fellökte, majd erőszakkal elvette hátizsákját. A táskában … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Az online csalások az áldozatvédelmi hét fókuszában

A Veszprémi Rendőrkapitányág megelőzési munkatársai az áldozatok világnapja alkalmából egész héten kiemelten foglalkoztak előadásaik során az online bűncselekmények legújabb elkövetési módszereinek ismertetésével. A Veszprémi Rendőrkapitányság megelőzési előadói általános és középiskolás diákokat tájékoztattak arról, hogyan lehet elkerülni az áldozattá válást az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

GARÁZDASÁG A BUSZPÁLYAUDVARON

A veszprémi rendőrök őrizetbe vettek egy kötekedő férfit. A peronon várakozó utasokkal kiabáló, kötekedő férfit állítottak elő a veszprémi járőrök a helyi buszpályaudvarról 2024. február 18-án késő délután. A Veszprémhez közeli kistelepülésen élő 29 éves férfit az egyenruhások a helyszínen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Vigyázat, bárkit megtalálhatnak az online csalók!

Az áldozattá válás megelőzése érdekében Orsós Károly rendőr őrnagy, a Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója ad tanácsokat a Pápai Médiacentrum podcast-jában. A podcast a képre kattintva hallgatható meg!

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | Hozzászólás most!