2023. május hónap bejegyzései

BŰNMEGELŐZÉSI PROGRAM NAGYVÁZSONYBAN

A Veszprém Rendőrkapitányság munkatársai bűnmegelőzési előadást tartottak. A Veszprém Rendőrkapitányság munkatársai 2023. május 27-én délután a Nagyvázsonyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Kulturális nap keretében bűnmegelőzési előadást tartottak. A rendezvényen megjelent érdeklődők regisztráltathatták kerékpárjaikat a „Bike Safe” programba, ahol a rendőrök a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

EGY KÁVÉZÓBÓL LOPOTT BORT, A RENDŐRÖK ELFOGTÁK

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták az 53 éves balatonfőkajári férfit. Egy veszprémi kávézóból érkezett bejelentés a rendőrségre 2023. május 24-én 11 óra 30 perc körül arról, hogy ismeretlen tettes a vendéglátóhely zárva tartási ideje alatt az áruátvételi ajtón besétált … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

NEM ELŐSZÖR ÉRTÉK LOPÁSON

Bolti lopás miatt indult eljárás egy várpalotai nő ellen. Egy veszprémi drogéria üzletvezetője 2023. május 19-én 16 óra 27 perckor tett bejelentést a rendőrségre bolti lopás miatt. Az üzletvezető elmondta, hogy a nőt nem először érték már lopáson, 2023. május … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: GYALOGOSELÜTÉS A ZEBRÁN

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Egy 59 éves veszprémi lakos 2022. december 6-án 8 óra körül Veszprém határában közlekedett furgonjával, Szabadságpuszta felől tartott a 73-as számú főút irányába. Haladása során balra kívánt kanyarodni, és nem adott elsőbbséget a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ÉLETMENTŐ RENDŐRÖK

Az életét eldobni készülő fiatal nőn segítettek a veszprémi rendőrök. A rendőrségre 2023. május 17-én 17 óra 5 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhídnál egy nő önkezűleg akar véget vetni életének, a mélybe akar ugrani. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!