Gyalogosbarát kategória bejegyzései

Lezárult a Gyalogosbarát program

Pénteken (január 13) nyereményátadással zárult a Veszprémi Rendőrkapitányság „Gyalogosbarát” programja. A programhoz a nagy sikerre való tekintettel a tervezetthez képest két hónappal tovább, december 10-ig lehetett jelentkezni. A baleset megelőzési program elsődleges célja volt, hogy a gyalogátkelőhelyeken bekövetkező balesetek száma … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Gyalogosbarát, Hírek | Hozzászólás most!

Gyalogosbarát nyereménysorsolás

Tájékoztatunk minden  regisztrált tagot, aki csatlakozott a Veszprémi Rendőrkapitányság “Gyalogosbarát” programjához, hogy 2011. december 15.-én lejárt a nyereményjátékhoz kapcsolódó jelentkezési a lehetőség. A mai napon bizottság előtt kisorsolásra került a három szerencsés nyertes, akiket postai úton értesítünk, hogy mikor és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Gyalogosbarát, Hírek | Hozzászólás most!

FIGYELEM! – Határidőt hosszabbítottunk!

2011. szeptember 22.-én megrendezett sajtótájékoztatót követően hoztuk nyilvánosságra a “Gyalogosbarát” programot, melyhez egy nyereményjátékot is kapcsoltunk.  A program meghírdetése és a regisztrációra rendelkezésre álló idő igen rövid volt, és a csatlakozásra folyamatos igény mutatkozik. Mivel a regisztrációs határidő 2011. október 15.-én lejárt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Gyalogosbarát | Hozzászólás most!

A gyalogosok közlekedése

A biztonságos közlekedés érdekében szükséges a gyalogosoknak is a KRESZ rájuk vonatkozó szabályainak megfelelően közlekedni. A balesetek elkerülése érdekében a szabályoknak megfelelő közlekedés különösen fontos a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen történő átkelés során. A KRESZ szerint, A gyalogosnak a járdán, ahol pedig … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Gyalogosbarát | Hozzászólás most!

CSATLAKOZZON HOZZÁNK, LEGYEN ÖN IS GYALOGOSBARÁT!

Tisztelt Látogató! CSATLAKOZZON HOZZÁNK, LEGYEN ÖN IS GYALOGOSBARÁT! 1. Bevezető – elriasztó a statisztika Az utóbbi időben a gyalogos-átkelőhelyeken, illetve annak közvetlen közelében több olyan közúti közlekedési baleset is történt Veszprémben, melynek sértettje gyalogos volt. A tavalyi évben 3, míg … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Gyalogosbarát | Hozzászólás most!