2023. október hónap bejegyzései

Hírlevél 2023/6. szám

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!

Online eladáskor TILOS megadni bankkártyaadatainkat a vevőnek!

A vételár fogadásához semmilyen egyedi azonosító átadása nem szükséges. Egy 57 éves litéri nő gyermekágyneműt hirdetett 4 ezer forintért egy népszerű közösségi oldal online piacterén. A meglepően gyorsan jelentkező vevő az előzetes egyeztetést követően egy linket küldött neki, ami egy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

Vigyázz a szállásfoglalásnál is!

Az online csalók most a szállásfoglalásoknál is próbálkoznak! Az új módszerüket a Mátrix Projekt keretében derítettük fel, és itt vagyunk, hogy rávilágítsunk a veszélyekre és elmondjuk, hogyan kerülheted el őket. Mi történt pontosan? Egy helyi szálloda vendégeinek adatait megszerezték, majd … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: LOPOTT A KÁRPITTISZTÍTÓ

Lopás vétsége miatt folyt nyomozás egy 45 éves Vas vármegyei kistelepülésen élő férfi ellen, aki kárpittisztítás közben lopott el több mint kétszázötvenezer forintot egy veszprémi otthonból. A férfi először 2023. szeptember 28-án délelőtt végzett kárpittisztítást a családnál. Munka közben a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

BÓDULTAN ÜTKÖZÖTT A SZALAGKORLÁTNAK

A Veszprémi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a 19 éves fiatalember ellen. A segélyhívón érkezett bejelentés 2023. október 23-án 20 óra 40 perckor arról, hogy Zircen baleset következtében egy autó áll az út mentén. A járőrök igazoltatták a sofőrt, egy 19 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!