2023. április hónap bejegyzései

KI LÁTTA HORVÁTH ANASZTÁZIÁT?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Horváth Anasztázia megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 19010/157/67//2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Horváth Anasztázia eltűnése ügyében. A 16 éves lány a zalaszentlászlói lakásotthonból eltávozott 2023. január 29-én, azóta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: SANYARÚ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT TARTOTTA KUTYÁIT

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, állati tetemek maradványai és kutyaürülék fedte annak a helyiségnek a padlóját, ahol két nagytestű kutyát tartott elzárva a gazdájuk. A lesoványodott állatokra 2022. október 21-én a Zirci Rendőrőrs egyenruhásai … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A KÉPVISELŐTESTÜLET ELFOGADTA A KAPITÁNYI BESZÁMOLÓT

A Veszprém Város Önkormányzata előtt számolt be a városi rendőrkapitányság 2022. évi tevékenységéről Rausz István rendőr ezredes, rendőrkapitány. Rausz István rendőr ezredes, kapitányságvezető Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának képviselőtestülete előtt számolt be a kapitányság 2022. évi tevékenységéről 2023. április 27-én. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Rendőrkutya segítségével találták meg Csatár-hegyen az eltűnt nőt

Búcsúlevelet hátrahagyva ment el otthonról, de még időben megtalálták a rendőrök. Egy idős édesanya tett bejelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon 2023. április 24-én délelőtt, mert aznap reggel 8 óra körül a Veszprém környéki faluban található otthonából ismeretlen helyre távozott az orvosi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTÁK: TIZENKILENC LAKÁSBA ÉS KÉT GARÁZSBA TÖRTEK BE

Sorozat-betörések nyomozói munkájának végére került pont. Szerteágazó, aprólékos bűnügyi munkával derített fel a Veszprémi Rendőrkapitányság egy négy vármegyét érintő betörés-sorozatot. A nyomozás egy veszprémi lakásbetöréssel kezdődött 2021. november 17-én, amikor az elkövetők női ékszert, karórát, gyűjtött pénzérméket, valamint mintegy kétszázezer … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!