2023. február hónap bejegyzései

Ausztriában elvették a rendőrök autója forgalmi engedélyét és a rendszámait, itthon azt hazudta, hogy elvesztette

Az eljárás adatai szerint egy 50 éves devecseri lakos 2022. szeptember 10-én Ausztriában közlekedett gépkocsival, amikor az osztrák rendőrök intézkedés alá vonták. Ennek során megállapították, hogy a jármű rögzítőfékje nem működik. Figyelemmel a közlekedés biztonságát veszélyeztető műszaki hibára a gépkocsi … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

KI LÁTTA LAKATOS MÁTÉ FERENCET?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik Lakatos Máté Ferenc megtalálása érdekében. A Veszprémi Rendőrkapitányság 19010/157/52/2023. körözési számokon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Lakatos Máté Ferenc eltűnése ügyében. A 16 éves fiú a lókúti lakásotthonból 2023. január 21-én … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

A HATÁRVADÁSZ HIVATÁST NÉPSZERŰSÍTETTÉK A VESZPRÉMI RENDŐRÖK

A helyi munkaügyi központban folytatódott a toborzás. A Veszprémi Rendőrkapitányság toborzó csoportjának tagjai a szerződéses határvadász képzésről, a rendőrré válás lehetőségéről és a betölthető rendvédelmi igazgatási munkakörökről adott tájékoztatást az álláskeresőknek 2023. február 21-én délelőtt a Veszprémi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

ÖKÖLLEL ÜTÖTTE UNOKAÖCCSÉT, A RENDŐRÖK ŐRIZETBE VETTÉK

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 65 éves férfit. Az eljárás adatai alapján egy 65 éves bakonyi kistelepülésen élő férfi 2023. február 21-én 19 óra körül egy előzetes szóváltást követően ököllel homlokon, illetve arcon ütötte unokaöccsét, aki ennek következtében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

LEZÁRT AKTA: KÁBELLEL, MAJD BOZÓTVÁGÓVAL TÁMADT HARAGOSÁRA

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Mint korábban megírtuk, egy 80 éves helyi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon. Az eljárás adatai szerint állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2023. február 2-án délelőtt arról, hogy Veszprém … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!