Aktuális kategória bejegyzései

ELFOGTÁK A RENDŐRÖK A RUHATOLVAJOKAT

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Rendőrkapitányságon három szombathelyi nő ellen. A tettesek 2021 novemberében több alkalommal veszprémi üzletekből ruhaneműket loptak százezer forintot meghaladó értékben. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőket, majd a két 30 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

TÖBBSZÖR IS LOPOTT A BOLTBÓL A NŐ, A RENDŐRÖK ELJÁRÁST INDÍTOTTAK ELLENE

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták az 52 éves helyi lakost. Egy veszprémi üzlet biztonsági szolgálata 2022. május 18-án délután arról értesítette a rendőrséget, hogy az egyik vásárló édességeket rejtett a ruházatába és fizetés nélkül akart távozni a boltból. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

Biztonságban a Bakonyban

A veszprémi rendőrök a biztonságos túrázásra hívták fel gyerekek figyelmét. A Veszprémi Rendőrkapitányság prevenciós programja keretében a megelőzési előadók adtak bűn,- és baleset-megelőzési tanácsokat 2022. május 13-án délután a helyi Dózsa György általános iskola tanulóinak. Az erdei kirándulás keretében a … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

FÜVES CIGARETTÁT SZÍVTAK ÉS ZSEBÜKBEN KÁBÍTÓSZER VOLT

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy 30 éves budapesti, illetve egy 28 éves hajmáskéri lakossal szemben. A járőrök 2021. szeptember 18-án délután egy veszprémi parkban igazoltatták … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!

KÖZLEKEDÉSI KULTÚRA NAPJA VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS AZON TÚL

Pintér József rendőr főtörzszászlós, baleseti helyszínelő Veszprémben autóbuszvezetőknek, Budapesten pedig egyetemi hallgatóknak tartott baleset-megelőzési előadást. 2015 óta minden május 11-én különböző baleset-megelőzési rendezvényekkel és pályázati kiírásokkal hívják fel a közlekedők figyelmét a rendőrség, illetve más szakmai, illetve civil szervezetek az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális, Hírek | Hozzászólás most!