Aktuális kategória bejegyzései

Baleset-megelőzés a tragédiák okainak elemzésével

Salgótarjánban járt a veszprémi baleseti helyszínelő. A Balesetek mély-elemzésén alapuló vezetéstechnikai és baleset-megelőzési rendhagyó képzés, rendvédelmi, állami és önkormányzati vezetőknek címmel tartott előadást a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársa, Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós 2021. február 12-én Salgótarjánban, a Megyeháza nagytermében. A … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Összeverekedett a két férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellenük

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A Veszprémi Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetése miatt folytatott nyomozást egy 61 éves Vas megyei, valamint egy 63 éves bakonybéli lakossal szemben. Az eljárás adatai szerint 2020. október 3-án, délelőtt Bakonybélben a 61 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Két személyi sérüléses baleset történt az elmúlt héten

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti összefoglalója. A Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén 2021. február 15-én 0 órától 2021. február 21-én 24 óráig összesen 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, mindkettő könnyű sérüléssel végződött. A közúti közlekedési balesetekben összesen 3 személy … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

RENDŐRJÁRŐR KÉPZÉS

2021. ÉVBEN SZAKKÉPESÍTÉST ADÓ RENDŐRJÁRŐR KÉPZÉSEK INDULNAK!  

Kategória: Aktuális, Pályázatok | Hozzászólás most!

MEGELŐZÉSI HÍRLEVÉL-FEBRUÁR

 

Kategória: Aktuális, Hírlevél | Hozzászólás most!