Aktuális kategória bejegyzései

Riadalmat keltett a szállón

Befejezték a veszprémi rendőrök a garázdaság vétség miatt indított nyomozást. A nyomozás adatai szerint Veszprém egyik szálláshelyén 2017. október 22-én, koradélután az egyik lakó ittas állapotban kiabálni kezdett, indulatoskodott az ott lakókkal és a szálló gondnokával, majd az épület mellett … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Melléképületbe tört be

Három órán belül elfogták a tolvajt a veszprémi rendőrök. A sértett bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy 2017. december 5-én szentgáli ingatlanjának melléképületébe ismeretlen személy betört, és onnan elvitt egy hatvanezer forint értékű láncfűrészt. A rendőri adatgyűjtés eredményeként három órán … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Gázolajat sikkasztott

Vádemelési javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást egy 36 éves dudari férfival szemben. Az eljárás adatai szerint egy budapesti székhelyű gazdasági társaság gépkezelője a cég tulajdonát képező lassú járműre kiadott tankoló kártya felhasználásával 2017 tavaszától őszig több alkalommal, közel … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Szórakozóhelyen garázdálkodott

Vádemelési javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást egy 33 éves nővel szemben. Az eljárás adatai szerint Veszprém egyik vendéglátójában 2017. szeptember 23-án éjszaka egy 33 éves nő szóváltásba keveredett a szórakozóhely személyzetével, majd ennek hevében támadóan lépett fel velük … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

BEMUTATKOZOTT A KISROBOT

Óvodások találkozhattak először a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság új eszközével. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság és a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 24-én délelőtt a helyi Csillag Úti Körzeti Óvodában tartottak prevenciós előadást, melynek során bemutatták a rendőrség új kisrobotját. Veszprém megyében … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!