Aktuális kategória bejegyzései

Ütközött és elhajtott a férfi, a rendőrök egy órán belül elfogták

A Veszprémi Rendőrkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki azt a hajmáskéri lakost, aki elsodort egy kerékpárost, majd továbbhajtott. Egy 42 éves férfi Hajmáskéren, a Jókai lakótelepen közlekedett gépkocsival 2020. április 1-jén délután, amikor egy útkereszteződésben balra kanyarodása közben az autó jobb oldali … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Hátsó rendszámtáblájához lopott egy elsőt a férfi

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folyt nyomozás egy 32 éves fülei lakos ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. A rendőrök 2020. március 26-án az éjszakai órákban Tótvázsony belterületén lettek figyelmesek egy személygépkocsira, melynek első és hátsó rendszámtáblája különböző … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Rendőrkézen a férfi, aki sárban és szoros láncon tartotta kutyáját

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az állatkínzás miatt folytatott ügy vizsgálatát. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. november 29-én este arról, hogy Veszprémben, a Csatárhegy városrészen egy fához láncolt kutya napok óta vonyít, és többször össze is esett. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Amfetamint fogyasztott, majd vezetett a pannonhalmai férfi

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte a 20 éves sofőr ügyében folytatott vizsgálatot. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2019. augusztus 18-án délelőtt Veszprém-Gyulafirátót belterületén ellenőrzés alá vontak egy arra közlekedő gépkocsit és annak vezetőjét. A jármű utasterének átvizsgálása során a 20 éves … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Időben érkeztek a rendőrök

A veszprémi járőrök észlelték a tüzet, és kimentették a lakásból az idős nőt. Bartha Richárd rendőr zászlós és Stark Mónika rendőr őrmester 2020. március 19-én Veszprémben, a Munkácsy Mihály utcában járőrszolgálatot láttak el. A rendőrök 14 óra 52 perckor észlelték, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!