Aktuális kategória bejegyzései

Forgalmirend-változás Veszprémben

Gyűlés miatt négy helyszínen kell számítani ideiglenes útlezárásra a megyeszékhelyen 2019. december 20-ig minden hétköznap. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy gyűlés miatt félpályás útlezárás lesz Veszprémben 2019. október 21. és 2019. december 20. között hétköznapokon, 7 órától … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ismét Házhoz megyünk Zircen

Folytatódik a rendőrségi bűnmegelőzési program, melyre várják az érdeklődőket. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 21-én 9 óra 30 perctől bűnmegelőzési előadást tartanak Zircen, a helyi idősek klubjában (Zirc, Bajcsy-Zsilinszky utca 9.) a mindenszentek és halottak napi temetőlátogatások, valamint az … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ittasan, jogosítvány, rendszám és biztosítás nélkül vezetett

A veszprémi rendőrök egy földúton fogták el 47 éves szentgáli sofőrt. A járőrök 2019. október 12-én kora délután Veszprém külterületén egy földes úton lettek figyelmesek egy rendszám nélküli autóra. A rendőrök megállították a gépkocsit, majd igazoltatták annak vezetőjét. Az intézkedés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Egymás után kétszer

A veszprémi rendőrök negyedórán belül kétszer intézkedtek egy segédmotor-kerékpárral közlekedő lesencetomaji férfival szemben. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai Tóth Bence r. törzszászlós és Takács Zsolt r. főtörzsőrmester 2019. október 9-én éjszaka a megyeszékhely belterületén igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő személyt. Az intézkedés … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Vita után autókat rongált

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a 32 éves férfit. Az eljárás adatai szerint a megyeszékhely egyik lakótelepén élő férfi egy párkapcsolati konfliktust követően 2019. október 6-ára virradó éjszaka bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy barátnője elhagyta a lakást és … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!