Aktuális kategória bejegyzései

Letartóztatásba helyezték a zirci rablás gyanúsítottját

A zirci rendőrök fél órán belül azonosították és elfogták a 18 éves helyi lakost. Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. augusztus 5-én hajnali 3 óra körül, hogy Zirc központjában egy férfit megtámadtak. A helyi rendőrőrs munkatársai azonnal a helyszínre vonultak, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Bűnmegelőzési minicentrum nyílt Zircen

Egész évben várja az érdeklődőket a Zirci Információs Pont, ahol a látogatók bűn- és baleset-megelőzési kiadványokat vehetnek át és hasznos tanácsokat kaphatnak az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről. A nyári idegenforgalmi szezonban a Veszprémi Rendőrkapitányság illetékességi területén immár évek óta két … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ittasan, jogosítvány és engedély nélkül vitte el az autót

A rendőrök elfogták azt a 19 éves jogosítvánnyal nem rendelkező mátészalkai férfit, aki ittas állapotban elvitte szobatársa személygépkocsiját annak beleegyezése nélkül. A nyomozás adatai alapján egy 19 éves mátészalkai lakos 2018. augusztus 1-jére virradó éjszaka kollégiumi szobatársa személygépkocsiját elvitte annak tudta … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Veszélyes hulladékot rakott az erdőbe

A rendőrök befejezték az 52 éves veszprémi férfi ügyében folytatott vizsgálatot. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai hulladékgazdálkodás rendjének megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást egy 52 éves veszprémi férfival szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2018. március 21. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!

Ellopott egy autót és még jogosítványa sem volt

Az ajkai rendőrök fél órán belül elfogták a 31 éves zirci férfit és őrizetbe vették. Egy zirci lakos tett bejelentést a rendőrségre 2018. július 23-án 6 óra körül, hogy az éjszaka folyamán zárt garázsából eltulajdonították a több millió forint értékű … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Aktuális | Hozzászólás most!