KÁBÍTÓSZER-KERESKEDELEM A GYANÚ

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

Egy 2024 februárárjában kábítószer birtoklása miatt elrendelt nyomozás szálai Győr-Moson Sopron vármegyéig vezették a veszprémi nyomozókat, és kézre kerítették a drogterjesztőt.

A rendőrök április 17-én Győr környéki otthonában fogták el a 33 éves férfit. Információ merült fel ugyanis arra, hogy huzamos ideje anyagi haszonszerzés céljából rendszeresen drogot árul a lakásán. A rendőrök a tettesnél tartott kutatás során több mint 30 gramm droggyanús növényi származékot, tiltott szerek árusításához használatos eszközöket, légfegyvereket, valamint több százezer forintnyi pénzt foglaltak le.

A férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

Aznap a rendőrök az egyik fogyasztót is elfogták egy Győrhöz közeli kistelepülésen. A 32 éves férfi autójában több tasak fehér port találtak, melyről úgy nyilatkozott, hogy kokain. A vele szemben alkalmazott drogteszt pozitív értéket mutatott. A nyomozók kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.