Lezárult a Gyalogosbarát program

Pénteken (január 13) nyereményátadással zárult a Veszprémi Rendőrkapitányság „Gyalogosbarát” programja.

A programhoz a nagy sikerre való tekintettel a tervezetthez képest két hónappal tovább, december 10-ig lehetett jelentkezni. A baleset megelőzési program elsődleges célja volt, hogy a gyalogátkelőhelyeken bekövetkező balesetek száma csökkenjen.

A sajtótájékoztatón Dr. Giczi Róbert r.ezredes rendőrkapitány elmondása szerint a szabálykövető, kulturált, előzékeny közlekedésnek kell előtérben lennie a gépjárművezetők és a gyalogosok körében egyaránt. Ahhoz, hogy a város közlekedési rendje magas színvonalat mutasson, szükség van a közlekedési morál javítására. Ez is célja volt a programnak.

Összesen 220-an regisztráltak a programra, közöttük sorsolták ki a szerencsés nyerteseket. Akik csatlakoztak a programok, nyilatkozatban vállalták, hogy figyelmesen közlekednek, betartják a KRESZ-t, különös tekintettel a gyalogosok áthaladási elsőbbségéré vonatkozóan.

A szerencse végül Gelencsér Lászlónak, Feliné Oláh Zsuzsannának, valamint Bartus Anitának kedvezett, mindannyian értékes ajándékokkal (30.000 Ft értékű vásárlási utalvány, GPS autós navigáció, gépjármű kötelező felszerelési tartozékokat tartalmazó ajándékcsomag) lettek gazdagabbak.

Gelencsér László helyett hozzátartozója vehette át a z ajándékcsomagot, Feliné Oláh Zsuzsanna Rieger Péter ügyvezető igazgatótól vette át a Rieger Autómentő kft. 30.000 ft értékű ajándékutalványát, míg Bartus Anita az autós navigációt Dr. Giczi Róbert r.ezredes rendőrkapitánytól vette át.

Kategória: Gyalogosbarát, Hírek | A közvetlen link.