Zseblopás a karácsonyi vásárban

Zseblopás a karácsonyi vásárban

A tegnapi napon (2011. december 12-én hétfőn) zseblopás miatt tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon egy szentantalfai hölgy, mert fia farzsebéből ismeretlen személy a délutáni órákban eltulajdonította nagy értékű mobiltelefonját, melynek értéke 75. 000,- Ft.

A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy telefont, készpénzt ne farzsebben, külső zsebben hordjanak, helyette a belső zsebben tartsák azokat zárva, így megelőzhetik, hogy zsebtolvajok áldozatává váljanak !Lopás észlelése esetén, minél előbb tegyenek feljelentést vagy értesítsék a Rendőrséget az ingyenesen hívható (107,112) segélyhívó vonalon

Iratok nélkül ittasan vezetett

Hétfőn (december 12) délután Veszprémben a Házgyári úton igazoltattak a járőrök egy Volkswagen Golf személygépkocsival közlekedő személyt. A 41 éves veszprémi férfinél sem az autó okmányai, sem a személyes iratai nem voltak, mellyel igazolhatta volna magát. A vezetővel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat eredménye pozitív volt, ellene ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

 

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.