Közlekedési baleset okozóját keressük!

2011. november 28-án 09 óra 30 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, szürke színű csapott hátú Opel Astra F típusú személygépkocsival közlekedett Veszprém belterületén, a Munkácsy utcán a Halle utca felől a Jutasi út irányába. A Munkácsy utca- Jutasi út körforgalmú útkereszteződéshez érve járműve elejével elütötte a jelzőtáblával jelölt, útburkolati jellel felfestett gyalogátkelőhelyen előtte jobbról- balra áthaladó 14 éves gyalogost. A gépkocsivezető a baleset bekövetkezése után a sérült gyalogost a jármű motorháztetejéről lesegítette és az út jobb szélén lévő kiemelt járdaszegélyre ültette, majd a helyszínről ismeretlen helyre távozott. A baleset következtében a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság az elkövetővel szemben „Segítségnyújtás elmulasztása” bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A balesetet okozó személy 50-60 év körüli, kb. 165 cm magas, kövér testalkatú, kopaszodó, körszakállas és szemüveget visel.

Kérjük, aki a balesettel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen a 88/428-022/10-74-es telefonszámon, vagy személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányságon, Veszprém, Bajcsy u. 2. szám alatt.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.