Napi hírek Veszprémből

Alkalmi lopás a belvárosban

Szeptember 27-én egy veszprémi hölgy tett feljelentést a Veszprémi Rendőrkapitányságon akinek ismeretlen tettes Veszprém belvárosában egy használtruha üzletben eltulajdonította a kosarából a pénztárcáját, benne iratokkal és 6.000 Ft készpénzzel.

Meggondolta magát a tolvaj

Veszprém egyik nagy bevásárló áruházából nem szokványos bolti lopásról érkezett bejelentés hétfőn. Egy 22 éves veszprémi fiatalember 3.000 Ft értékben tőkehúst kért az eladótól, melyet a bevásárlókocsi helyett a táskájába rakva vitte át a kasszasoron fizetés nélkül. Azonban még mielőtt elhagyta volna az áruházat valamiért meggondolta magát és visszavitte az eladótérbe az árut és elhelyezte azt az egyik polcon. A biztonsági személyzet azonban észlelte a lopást, és értesítették a rendőröket. A fiatalember ellen tulajdon elleni szabálysértés miatt feljelentést tettek az intézkedő rendőrök.

Eladta a lakásból a radiátorokat

Hétfőn (szeptember 26.) egy veszprémi közös képviselő tett feljelentést az egyik lakó ellen, aki a lakásában található radiátorokat lefűrészelte, majd az azokat értékesítette. A radiátorokat értékesítő férfi azzal nem számolt, hogy a fűtési szezon kezdetével a radiátorokat feltöltik majd vízzel. A rendszer feltöltésekor a víz elárasztott több lakást több millió Ft kárt okozva a lakásokban és a házban. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Százezrek voltak az ottfelejtett táskában

Sokba került a feledékenysége annak a veszprémi férfinak, aki pénteken a reggeli órákban személygépkocsival Budapestre utazott. A gépkocsiba több táskát is bepakolt, egyet azonban az autó mellett a járdán felejtett. A táska hiányát Budapestre érve konstatálta, ekkor azonban az már nem volt meg. A táskában 700. 000 Ft készpénzen kívül egy Apple Ipod, valamint iratok is voltak. Ismeretlen elkövető ellen nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.