A szamárnak kutya baja lett

Csütörtökön kora délután egy szamárfogat közlekedett Nagyvázsony és Vöröstó közötti külterületen földúton. Amikor a fogattal a hajtó az aszfalt útra akart ráhajtani, a fogat egyensúlyát vesztve balra dőlt és felborult. A balesetben a fogat hajtója egy 43 éves ajkai hölgy 8 napon túl gyógyuló medencecsonttörést szenvedett, a fogaton ülő utas, valamint a szamár nem sérült meg.

Családi vita Szentgálon

Csütörtök délután (09. 22.) Szentgálon családi veszekedéshez hívták ki a rendőröket. 52 éves szentgáli lakos a szeménél megütötte a vele egy albérletben élő, részeges férjét. A sértettet a Veszprémi Kórházba szállították a sérülés az elsődleges vizsgálatok alapján nyolc napon túli. A nő ellen súlyos testi sértés miatt eljárás indult a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Bolti tolvaj bukott le

2011.09.22.-én a kora délutáni órákban a városszéli hipermarketből érkezett telefonon bejelentés a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, hogy lopáson tetten értek egy 21 éves tapolcai férfit, akit a biztonsági őrök a helyszínen visszatartatnak. A kiérkező rendőrjárőr megállapította, hogy a tetten ért elkövető 22.718.-Ft értékben kísérelt meg élelmiszert és műszaki cikket fizetés nélkül elvinni az áruházból. A férfi ezt követően előállításra került a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol lopás kísérlete miatt folytatják le vele szemben a büntetőeljárást.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.