VESZPRÉMBE ÉRT A KÉSZENLÉTI RENDŐRSÉG ZENEKARÁNAK VERBUVÁLÓ ROADSHOW-JA

A rendezvényen a toborzó csoport tagjai a határvadász képzést népszerűsítették a felnőttek körében, míg a gyerekek baleset-megelőzési foglalkozásokon vehettek részt.

Az Agóra Kulturális Központ Prevenciós Családi Napja 2022. augusztus 29-én 16 órakor a közel száz éve alakult Készenléti Rendőrség Zenekarának verbuváló koncertjével vette kezdetét Veszprémben, a Kálvin parkban. A rendezvényen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai a Készenléti Rendőrség munkatársaival várták a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A rendőrök a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adtak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. A gyerekek mindeközben baleset-megelőzési témájú képeket színezhettek és a KRESZ legfontosabb szabályait csokorba szedő teszteteket tölthettek ki. Ezenkívül kipróbálhatták a lézerpisztolyt, beülhettek a rendőrautóba, felülhettek a rendőrmotorra, illetve megtekinthették a rendőrség által használt fegyvereket és testközelből szemügyre vehették a csapaterős felszereléseket is.

A határvadász képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.