Drága volt a hamburger

2011.09.17-én szombaton a délutáni órákban egy 13 éves lány ebédelt a Veszprém belvárosában található gyorsétteremben. Étkezés közben a táskáját a széke támlájára akasztotta. A menü elfogyasztása annyira lefoglalta, hogy amikor ezután az étteremből eltávozott a széken hagyta a retiküljét. Miután kb. tíz perc elteltével eszében jutott táskája, egyből visszasietett a vendéglátó egységbe ahol azonban már nem találta meg az elhagyott tárgyait. Feledékenységét egy mobiltelefon és egy kulcscsomó bánja, összesen 18.000.-Ft értékben

Lába kelt a telefonnak

A hétvégén vasárnap a kora délutáni órákban, egy 44 éves szentgáli lakos tett bejelentést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Ügyeletére, mert elmondása szerint személygépkocsijának tetejére otthonról elindulás előtt feltette 85.000.-Ft értékű mobiltelefonját amely onnan eltűnt. A mobiltelefon csupán addig maradt az autó tetején felügyelet nélkül amíg a tulajdonosa visszaszaladt a lakásába mert ott felejtett valamit. Visszaérkezéskor már azt tapasztalta, hogy telefonja nincs a kocsi tetején. Ismeretlen tettes ellen lopás miatt indult eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy mindenki fokozottan ügyeljen értékeire, azokat még átmenetileg, rövid időre se hagyják felügyelet nélkül.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.