Baleset szemtanúit keressük

A Veszprémi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 19010/1326/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű, Honda Civic típusú személygépkocsival közlekedett 2019. október 4-én 9 óra 15 perc körüli időben Várpalota belterületén a Szabadság téren, a Veszprémi út felől az Újlaki út irányába. Haladása során a Szabadság tér és az Újlaki út kereszteződésében lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve nem biztosított elsőbbséget a neki jobb kéz felől érkező, az úttesten áthaladó személynek és az autó jobb oldalával elütötte őt. A balesetet követően a személygépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül a Rákóczi utca irányába továbbhaladt. A baleset során a gyalogos könnyű sérülést szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a fenti közúti közlekedési balesettel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky utca 2.), vagy hívja telefonon a 88/428-022-es telefonszám 1012-es mellékét, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét, vagy névtelenségének megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számán.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.