Feldöntötte a robogót

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 29 éves férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Veszprém belvárosából bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. július 12-én késő este arról, hogy ott két fiatal férfi viselkedését a bejelentő szóvá tette, akik őt ezért hangos, trágár kifejezésekkel illették, majd egyikük fellökött egy közterületen parkoló robogót. Az oldalára dőlt járműben a cselekmény eredményeként tízezer forintot meghaladó kár keletkezett.

A kiérkező rendőrök a megadott személyleírások alapján alig hét perc alatt a helyszín közelében elfogtak és a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállítottak egy 29 és egy 26 éves helyi lakost. Megállapították, hogy a segédmotor-kerékpárt az idősebb személy döntötte fel, ezért őt gyanúsítottként kihallgatták az ügyben.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.