RENDSZERESEN LOPTA A MOGYORÓKRÉMET

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 42 éves szentgáli férfi ellen. A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy veszprémi áruházból érkezett a bejelentés a rendőrségre 2018. november 10-én délután, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 42 éves szentgáli férfi több doboz mogyorókrémet akart eltulajdonítani oly módon, hogy azokat a nála lévő szatyorba rejtette, majd fizetés nélkül kísérelt meg az üzletből távozni.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a gyanúsított 2018 nyarától többször tulajdonított el mogyorókrémeket különböző áruházakból, melyeket később az interneten keresztül értékesített. Ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.