Ittasan ütközött, majd elhajtott

A Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 55 éves veszprémi férfival szemben folytattak.

Az eljárás adatai alapján a veszprémi sofőr 2018. június 17-én délután személygépkocsival közlekedett Veszprémben a Jutasi úton, az Eötvös utca felől a Petőfi Sándor utca irányába. Haladása során nekiütközött az előtte forgalmi okból lassító autóbusz hátsó részének. Az ütközés után a személyautó vezetője a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

A kiérkező járőrök rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, akit lakásán igazoltattak. Ennek során a gépjárművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt további mintavétel céljából előállították a helyi kapitányságra.

Az 55 éves férfival szemben ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.