Veszprémi rendőrök a megelőzés jegyében

„Házhoz megyünk!” és JÁRásŐR programokat tartottak Herenden.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. október 27-én délelőtt „Házhoz megyünk!” programot tartottak Herenden. A rendezvény információs pontja a helyi művelődési házban működött. Lehetőség nyílt kerékpár-regisztrációra a BikeSafe nyilvántartás adatbázisába, továbbá a kapitányság által működtetett vagyonvédelmi centrum kiállítási anyagát tekinthették meg az érdeklődők, mely az otthonuk biztonságosabbá tételéhez kínált műszaki megoldásokat.

A körzeti megbízotti csoport tagjai és a megelőzési előadók a helyi polgárőrökkel és a családsegítő szolgálat tagjaival járták a település közterületeit a kapitányság hagyományos JÁRásŐR szolgálata keretében, melynek során prevenciós információkat osztottak meg a helyi lakosokkal.

Ezt követően a helyi Hétszínvilág Óvoda és Bölcsőde öt csoportjában közel 100 óvodás részére tartottak közlekedésbiztonsági foglalkozást a veszprémi rendőrök.

Ezzel párhuzamosan a helyi nyugdíjasklub tagjai a program információs pontján előadást hallgattak a korosztályt leginkább érintő lopások és csalások jellemző módszereiről, a védekezés lehetőségeiről, továbbá ők is megismerhették a vagyonvédelmi centrum kiállítási anyagát.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.