A zoknijában találták meg a lopott pénzt

A veszprémi nyomozók rövid időn belül elfogták azt a 21 éves férfit, aki miután ismerősét meglopta elmenekült a helyszínről.

Egy férfi arról értesítette 2017. szeptember 21-én délután a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját, hogy ismerőse ellopta a kocsiban hagyott pénzét. A bejelentő elmondta, hogy gépkocsival indultak Németországba, út közben azonban megálltak egy veszprémi bevásároló központnál. Amíg az áruházban vásárolt, ismerőse az autóban maradt. Miután visszatért a járműhöz a 21 éves férfi már nem volt ott, és vele együtt eltűnt az a kocsiban hagyott több száz euró készpénze is.

A veszprémi nyomozók a feltételezett elkövetőt a bejelentést követő néhány órán belül elfogták és előállították a helyi rendőrkapitányágra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök az intézkedés során K. Dániel zoknijában megtalálták a lopott pénzt, amit lefoglaltak.

A tolnai férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.