Fiatalok Napja: éljenek biztonságban!

A Veszprém Arénánál szervezett, fiataloknak szóló rendezvényen a helyi rendőrkapitányság baleset-megelőzési programmal és toborzással vett részt,
 

Veszprém önkormányzata második alkalommal szervezte meg a Fiatalok Napja rendezvényt a hétvégén, a helyi arénánál. A sportprogramokkal, játékos vetélkedőkkel, és koncertekkel színesített délutánon tizenegy középiskola diákjai vettek részt, melyen a Veszprémi Rendőrkapitányság balesetmentes programokkal várta a fiatalokat.

Az érdeklődők KRESZ tesztet tölthettek ki és egészségügyi totón mérhették össze tudásukat. Nagy sikert aratott a „részeg szemüveg”, melynek kipróbálásával a tanulók megtapasztalhatták, hogy milyen következményekkel jár az alkoholfogyasztás az észlelésre. A rendőrkapitányság megelőzési előadói apró ajándékokat, kerékpáros közlekedési lámpát, láthatósági karkötőt ajándékoztak a középiskolásoknak.

A rendezvényen a pályaválasztás előtt álló fiataloknak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói tájékoztatót tartottak a rendőri hivatásról és a határvadász egységekbe való felvételi követelményekről valamint a jelentkezés feltételeiről.

Kategória: Aktuális | A közvetlen link.