Vagyonvédelmi centrum nyílik Veszprémben

Az otthonok biztonságát erősítő műszaki megoldásokat népszerűsítik.

A veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia Egyesület a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács a „Nemzeti Bűnmegelőzési Stratégia feladatrendszerének támogatása című fejezeti kezelésű előirányzat támogatásának elnyerésére bűnmegelőzési projektek megvalósítására” címmel 2016-ban BM-16-MA kóddal kiírt pályázatán elnyert forrásból a településbiztonság komponensen belül a „vagyonvédelmi centrum kialakítása és működtetése” programelemet valósítja meg 2017. július 24-től.

Ebben együttműködő partnere a főpályázónak a Veszprémi Rendőrkapitányság, a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Veszprém Megyei Szervezete és az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központ.

A rendelkezésre álló pénzeszközből megvásárolt, az otthonok védelmét szolgáló, az átlagember számára is elérhető hordozható tablókra szerelt mechanikai és elektronikai eszközök egy biztonsági bejárati ajtóval kiegészülve képezik annak a kiállításnak az anyagát, amely az alábbi „menetrend” szerint lesz elérhető a veszprémiek számára:

  • július 24-től augusztus 4-ig 10 munkanapon át 14.00 órától 17.00 óráig az Agóra Veszprém Városi Művelődési Központban.
  • augusztus 7-től 11-ig 5 munkanapon át 14.00 órától 17.00 óráig a Kádártai Faluházban.
  • augusztus 21-től 25-ig 5 munkanapon át 14.00 órától 17.00 óráig a Gyulafirátóti Művelődési Házban.

A fenti helyszíneken és időszakokban a kapitányság munkatársa felügyeli a kiállítást és áll az érdeklődők rendelkezésére. A mobil vagyonvédelmi centrum hivatalos megnyitója 2017. július 27-én (csütörtökön) lesz, de már július 24-től (hétfő) működik. Az együttműködő szervezetek minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kategória: Aktuális, Bűnmegelőzés | A közvetlen link.