Fát akart lopni, tetten érték

fureszA zirci rendőrök egy 30 éves férfit fogtak el, aki láncfűrésszel vágott ki több akácfát Bakonyszentkirály külterületén.

Egy szolgálaton kívüli körzeti megbízotthoz érkezett jelzés arról, hogy egy ismeretlen Egy szolgálaton kívüli körzeti megbízotthoz érkezett jelzés arról, hogy egy ismeretlen személy, 2016. december 18-án délután, a Bakonyszentkirály külterületén található egyik erdőrészben, illegális fakitermelést végez. A körzeti megbízott haladéktalanul értesítette a Zirci Rendőrőrs járőreit, akik a helyszínre sietve megzavarták az éppen fát vágó férfit, aki elfutott előlük, majd a gépkocsijába ülve elhajtott. Az utána eredő egyenruhások rövid időn belül utolérték a személygépjárművel menekülő fatolvajt, akit megállítottak, majd igazoltatása után előállítottak a Zirci Rendőrőrsre.

A 30 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aki az erdőben hagyta láncfűrészét is, a több tízezer forint értékű kivágott farönkök mellett, amikor a rendőrök tetten érték. A gyanúsított ellen lopás miatt indított nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

 

Kategória: Bűnmegelőzés, Hírek | A közvetlen link.