Méltó megemlékezés elhunyt szeretteinkről

temeto2Rendőrök, polgárőrök és a közterület felügyeletek munkatársai összefogásban ügyelnek a temetők rendjére Veszprém megyében.

Veszprém megyében mindenszentek és halottak napján a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a rendőrök a polgárőrség és közterület felügyeletek munkatársaival együttműködve biztosítja a méltó megemlékezést elhunyt szeretteinkről. A közös járőrszolgálatok során a temetők és sírkertek területén kívül külön figyelmet fordítanak az ezekhez tartozó parkolókra is, hogy az oda gépkocsival érkezők hátrahagyott járműveiket is biztonságban tudhassák.

temeto4A gépjárműlopások, illetve a járművekből történő lopások megelőzése érdekében kérünk mindenkit, hogy a jármű ajtaját, az ablakokat, és a napfénytetőt mindig zárják le, mielőtt az autót elhagyják, még akkor is, ha csak rövid időre távoznak. A trükkös lopások megelőzése érdekében javasoljuk, hogy legyenek valamivel gyanakvóbbak, tartózkodóbbak és ne hagyjanak látható helyen semmilyen iratot és értéket a gépkocsiban!

temeto3Amennyiben észlelték, hogy feltörték vagy ellopták autójukat, mielőtt bármihez hozzáérnének, haladéktalanul értesítsék a rendőrséget az ingyenesen hívható 107, vagy 112 központi segélyhívó

temeto1A szeretteinkről való megemlékezés méltóságának megőrzése érdekében kérjük, legyenek körültekintőek, tartsák be a közúti előírásokat és tanúsítsanak türelmet a közlekedésben részt vevő embertársaik iránt, hogy a hétvége valóban a kegyeletről és az élet tiszteletéről szóljon.

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés | A közvetlen link.