Kerékpárt kapott a szerencsés

Veszprémi hölgy lett a Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közlekedési kampányának nyertese.

A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a kerékpárosok és gyalogosok biztonságát szolgáló közlekedésbiztonsági kampányához a Veszprémi Rendőrkapitányság is csatlakozott.0001

A 2016. május 23-tól 2016. szeptember 21-ig tartó akció ideje alatt a közlekedésrendészeti osztály munkatársai – a balesetek megelőzése érdekében – kiemelt figyelmet fordítottak a kerékpárosok ésa gyalogosok biztonságára. A Veszprémi Városi Baleset-megelőzési Bizottság iskolákban, nyári táborokban, nyugdíjas klubokban és a város nagyobb rendezvényein tartott programokat; népszerűsítette a kerékpár kötelező tartozékait, a fényvisszaverő mellény, valamint a kerékpáros bukósisak használatát.

A kampány időszakában egy fotó beküldésével lehetett benevezni a sorsolásra. A fotónak a sorsolásra benevező személyt kellett ábrázolni kerékpárral, bukósisakban és láthatósági mellényben. A fotókon szereplők között a Veszprém Városi Baleset-megelőzési Bizottság egy kerékpárt sorsolt ki.

Az értékes kétkerekűt 2016. szeptember 27-én délután Adamovics László rendőr őrnagy, közlekedésrendészeti osztályvezető adta át a szerencsés nyertesnek Veszprémben, a Nelson kerékpár szaküzletben.

Az értékes nyereményt azonnal regisztrálták a Bike-safe program információs rendszerébe.

 

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés | A közvetlen link.