Rendőri jelenlét a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

Veszprém belvárosában 2015. július 22-én veszi kezdetét a négynapos Utcazene Fesztivál.

A rendezvény ideje alatt a rendőrség fokozott rendőri jelenléttel biztosítja, hogy a résztvevők felhőtlenül szórakozhassanak.
A Veszprémi Rendőrkapitányság bűn-és balesetmegelőzés érdekében az alábbiakra hívja fel a figyelmet:

A fesztivál nem csak a szórakozni vágyókat, sajnos gyakran a tolvajokat is csábítja. A „zsebesek” kifejezetten kedvelik a nagy tömegeket vonzó eseményeket, ahol a megszerzett értékekkel gyorsan elvegyülnek, így könnyen egérutat nyerhetnek. Kérjük, vigyázzanak értékeikre, és fogadják meg tanácsainkat, hogy a szórakozás valóban felhőtlen legyen!

Táskáikat, pénztárcájukat ne hagyják felügyelet nélkül! Akár pár másodperc is elég, hogy a tolvajoknak szemet szúrjon a könnyű préda.
A parkolókban hagyott gépkocsikban ne hagyják elől értékeiket, ruhákat, műszaki cikkeket. Akár egy ott felejtett napszemüveg, vagy mappa is könnyű zsákmányként kínálhatja magát.

 

Kérjük, hogy a fesztivál hangulata se feledtesse Önökkel, hogy bármennyire csekély alkoholmennyiséget is fogyasztottak, az nem férhet össze a járművezetéssel! Ne
veszélyeztessék saját és mások testi épségét, életét, biztonságát! Az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában.

Kategória: Aktuális, Baleset-megelőzés, Bűnmegelőzés, Hírek | A közvetlen link.