Napi kiemelt

Szeretem, ha a szellő simogat

Szeméremsértés miatt indult büntetőeljárás az ellen a veszprémi férfi ellen, aki a tegnapi nap folyamán saját második emeleti lakásának ablakában simogatta meztelen testét. A bejelentésre kiérkező rendőrök a bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a férfit előállították, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták. A kihallgatás során a férfi részben beismerte tettét, de cáfolta, hogy önkielégítést végzett volna. A férfi a délutáni órákban a jó időnek és a kellemesen fújó meleg szellő csábításának engedve, meztelenre vetkőzött, majd az étkezőben a nyitott ablak elé egy székre állt, feltételezve, hogy őt senki sem látja. A napsütés és a szellő csábító gondolatokra és tettekre ösztönözte, majd izgalmát fokozandó távcsövet fogott a kezébe, hátha talál a környéken hasonló beállítottságú, természetesen meztelen hölgyet. Ami azonban az elkövetőt izgatta, mást megbotránkoztatott, és bejelentést tett a Rendőrkapitányságon, mivel a szabadságérzésnek és önkifejezésnek vannak határai.


Vigyázzunk az alkalmi tolvajokkal !
Szerdán délután Veszprémben a Várban alkalmi lopás módszerével egy fiatal férfi bement egy hivatalba, ahol kihasználva azt, hogy a bejárat mellet a recepción nem tartózkodik senki, az alkalmazott női táskájából pénztárcát emelt el. A tárcában készpénzen kívül iratok és étkezési utalvány is volt 21.000 Ft értékben . A sértett csak akkor észlelte a lopást, mikor munka után vásárolni szeretett volna, és már hiányzott a táskájában a pénztárca.
A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a munkahelyen is vigyázzanak értékeikre ! Amennyiben nem tudják elzárni irataikat, pénztárcájukat, azokat NE hagyják még kis időre sem őrizetlenül.
Ne feledje a vagyon elleni bűncselekmények nagy része megelőzhető !
Kategória: Hírek | A közvetlen link.