Legfrissebb

Barackpálinkáért 30 nap elzárás

 

Hétfőn délelőtt egy veszprémi üzletből lopásról érkezett bejelentés. Egy 41 éves hajléktalan férfi egy üveg barackpálinkát próbált meg fizetés nélkül kivinni az üzletből 1969 Ft értékben. A kiérkező rendőrjárőrök tulajdon elleni szabálysértés miatt a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították, majd gyorsított eljárásban még aznap a Veszprémi Városi Bíróság 15 nap elzárással büntette a férfit, aki megkezdte a büntetése letöltését.

 

 

Mindenki aludt az autóban

  Tegnap a délutáni órákban egy Seat Leon típusú gépkocsi sofőrje két utassal közlekedett a 8-as számú főúton Veszprém felől Ajka irányába. Menet közben feltehetően fáradtság miatt a két alvó utas mellett az autó sofőrje is elaludt, melynek következtében a járműve elejével nekiütközött az előtte vele azonos irányba haladó pótkocsival közlekedő Iveco tehergépkocsinak. Az ütközés következtében a személygépkocsi a menetiránya szerinti jobb oldalon letért az úttestről és a vízelvezető árokban állt meg. A balesetben a Seat sofőrje és két utasa is könnyű sérüléseket szenvedett.

A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy hosszabb utak esetén tartsanak rövid pihenőket, és ha ennek ellenére úgy érzik, hogy a fáradtság miatt nem tudnak megfelelően koncentrálni a vezetésre NE folytassák útjukat, míg ki nem pihenték magukat.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.