Lezárult a nyomozás a verekedőkkel szemben

A veszprémi buszpályaudvaron verekedő 3 férfival szemben zárta le a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Balatonalmádi Rendőrkapitányság két szolgálaton kívüli munkatársa 2014. szeptember 17-én 17 óra körüli időben a veszprémi buszpályaudvaron észrevette, hogy ott fiatalok verekszenek. Haladéktalanul szolgálatba helyezték magukat,
a dulakodókat gyorsan szétválasztották, majd értesítették veszprémi kollégáikat, akik előállították a személyeket a kapitányságra. Az ügyben a nyomozók garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves V. Zoltánt,
a 19 éves T. Csabát és egy 17 éves balatonfüredi fiatalembert. Vallomásaikból kiderült, hogy egy közös hölgyismerősük miatt alakult ki közöttük nézeteltérés, ami tettlegességgé fajult.
Az ügyben a nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a napokban befejezte, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Kategória: Aktuális, Hírek | A közvetlen link.